Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 5 feb 2018

OMG! Van dit Urban Decay Naked Eyes Palette ligt een budgetversie bij Primark

Hoe snel we een zwak krijgen voor de heerlijke huissprays van Jo Malone of een mooi make-up palette van Urban Decay, hoe snel we ook verliefd kunnen worden op een variant die stukken goedkoper is. De eerstgenoemde was eerder al aan de beurt. Dit keer gaat het om Urban Decay.

Als echte beautyliefhebber gaat je hart ongetwijfeld harder kloppen van een Urban Decay Naked Eyes Palette. Van deze goedkopere variant misschien wel meer.

Budgetvariant Urban Decay Naked Eyes Palette

Primark heeft eens goed gekeken naar de kleuren van het Urban Decay Naked Heat Eyes Palette. De kleuren van dit nieuwe en mooie palette zijn nu in een goedkoper palette te vinden. Het palette heeft de naam Amber gekregen en lijkt werkelijk als twee druppels water op het origineel.

De enige verschillen zijn dat het palette van Primark tien tinten telt en het palette van Urban Decay twaalf. Ook heeft de Primark-variant geen kwastje en geen spiegel. Gelukkig heb je die vast wel thuis liggen. Bovendien leg je voor het origineel zo’n 55 euro neer, terwijl je voor de Primark-variant zo’n 4,50 euro betaalt.

urban decay naked eyes palette

Amber, we zijn al naar je onderweg.

Primark

Reageer op artikel:
OMG! Van dit Urban Decay Naked Eyes Palette ligt een budgetversie bij Primark
Sluiten