Dít is het nieuwe Urban Decay Naked Palette en de kleuren worden je nieuwe favoriet

Make-up lovers opgelet: waarschijnlijk kijken jullie al maanden reikhalzend uit naar het volgende Urban Decay Naked Palette. De speculaties rondom het nieuwe palette gingen al in de rondte, maar nu zijn er de eerste beelden van opgedoken. En die zijn veelbelovend…

De kleuren zijn zo ontzettend mooi, dat je hartje direct een stuk sneller slaat bij het zien ervan. Er is immers niets fijner dan een nieuw, onaangeraakt palette waarmee je compleet los kunt gaan.

Het nieuwe Urban Decay Naked Palette

Het nieuwe Urban Decay Naked Palette heet ‘Cherry’. Zoals de naam doet vermoeden, zijn de kleuren uiteenlopend van diep kersenrood en bordeaux tot warme tinten roze . Ook zitten er een aantal intense bruintinten bij.

Net als bij de andere Naked palettes, heeft ook dit palette twaalf verschillende kleuren met matte, glitter en satijnachtige oogschaduw.

Heerlijke herfst kleuren

De namen van de kleuren zijn zoals gewoonlijk ook weer super leuk en lekker pakkend. Zo spotten we op de Instagram foto namen als ‘Bang Bang’, ‘Ambitious’ en ‘Young Love’.

Het oogschaduw palette is nog niet in de winkels te verkrijgen. Ook heeft het geliefde make-up merk zelf nog niet bekend gemaakt vanaf wanneer je hebt kunt kopen. Wel weten we al dat de prijs ongeveer hetzelfde zal zijn als de voorgaande paletten.

Aangezien de kleuren perfect bij de herfst passen, vermoeden we dat je het ’t volgende seizoen echt wel kunt bemachtigen. Nog even geduld hebben, dus.

Dit is waar je de mooiste en handigste schoenenkast(en) koopt

Pretty52

Reageer op artikel:
Dít is het nieuwe Urban Decay Naked Palette en de kleuren worden je nieuwe favoriet
Sluiten