Renée
Renée | LinkedIn News 24 augustus 2018

Huilen! Urban Decay verkoopt straks niet langer je favoriete palette

Als jij en je vriendinnen oogschaduw nodig hebben, dan weten jullie dat je bij Urban Decay aan het juiste adres bent. Maar er is slecht nieuws. Het merk heeft namelijk besloten om het Naked palette uit de schappen te halen. Houd je waterproof mascara maar in de aanslag, want misschien pink je zo een traantje weg.

Even terug naar waar het allemaal begon. Urban Decay lanceerde het Naked palette in 2010. Omdat het zo razend populair was volgden al snel nieuwe versies van de oogschaduws, die minstens even mooi waren.

Maar aangezien er aan alle goede dingen een eind komt, komt er ook een einde aan het eerste Naked palette.

Urban Decay stopt met het eerste Naked palette

Maak je geen zorgen, Urban Decay stopt niet met álle Naked palettes, maar wel met de allereerste. Ze sluiten het tijdperk in ieder geval iconisch af met een begrafenis:

Naked palette met korting shoppen

Het is in ieder geval een mooie kans om het palette in te slaan mocht je ‘m niet (meer) hebben. Niet alleen wil Urban Decay snel van hun stock af – dat betekent uitverkoop -, ook is de kans groot dat het palette straks meer geld waard is.

Mits je ‘m niet gebruikt, natuurlijk. Dit heeft Urban Decay te vertellen over het nieuws:

‘Vandaag is de wereld in rouw om het geliefde Urban Decay Naked palette. Het product dat een revolutie teweegbracht onder neutrale oogschaduw. De innovatieve game-changer heeft rust na acht jaar. Passievolle Naked verzamelaars – en iedereen met ogen – zal Naked herinneren als het beautyproduct dat hun oogleden voor altijd heeft veranderd.’

Het is nog niet bekend wat dit voor de verkoop in Nederland betekent. Maar we houden je uiteraard op de hoogte zodra we iets horen.

WAT?! Bij de Action scoor je een lookalike Urban Decay palette voor maar 3 euro

Reageer op artikel:
Huilen! Urban Decay verkoopt straks niet langer je favoriete palette
Sluiten