Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 27 mrt 2018

Wauw! Het nieuwe ‘Beached’ palette van Urban Decay is prachtig en doet ons verlangen naar de zomer

Met het nieuwe Beached oogschaduw palette van Urban Decay creëer je de perfecte beachlook voor de zomer. De kleuren doen je denken aan de zon, het strand en de zee. Die wil je echt hebben.

Wahaauw… het nieuwe palette van Urban Decay is echt prachtig. De warme bronzen en zeeblauwe tinten zijn perfect voor de zomer. Wij zijn verliefd.

Oogschaduw palette van Urban Decay

Als je nog geen oogschaduw palette van Urban Decay in huis hebt, wordt het tijd er eentje aan te schaffen. Dan kan je maar beter de allermooiste kopen, en binnenkort gaat dit nieuwe ‘Beached’ palette in de verkoop.

Als je met deze kleuren een look creëert ben je klaar om te stralen op het strand. Het palette zorgt voor een zachte summerglow en laat jouw ogen prachtig uitkomen bij de zee.

De nieuwe producten van de ‘Beached’ collectie

Naast het palette zitten er ook zeven nieuwe – limited edition – lipsticks in de collectie van Urban Decay. Het zijn zachtroze tinten met een metallic touch voor een verleidelijke look. Butterfly0901 is een van de eersten die de producten heeft mogen testen, en de foto’s daarvan zie je hieronder:

De verpakking is zo schattig

Naast de kleuren is ook de verpakking van de collectie super cute. Het palette zit net als andere producten van de ‘Beached’ collectie in een verpakking met palmbomen. Naar verwachting liggen de nieuwe producten rond 10 mei in de winkel. De prijzen zijn nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Wauw! Het nieuwe ‘Beached’ palette van Urban Decay is prachtig en doet ons verlangen naar de zomer
Sluiten