Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 16 mei 2018

Wow! Utrecht krijgt een hemels chocoladecafé, en daar wil jij naartoe

Voor alle liefhebbers van chocolade is dit the place to be. Je kan letterlijk alles in chocolade krijgen. Denk aan: bonbons, chocolademelk, chocoladefontein, taartjes, koffie's en theetjes. Dit heerlijke chocoladecafé kan je bezoeken in Utrecht.

Kiezen tussen bonbons of taart hoeft niet meer. In het chocoladecafé (Chique-o-Latte) in Utrecht kan jij alles met chocolade krijgen en bestellen. Er is al een filiaal in Amsterdam (‘hint-hint’ voor wie hier nog niet geweest is) en binnenkort dus ook in Utrecht.

Utrecht chocoladecafé Chique-o-Latte

Naast Amsterdam is nu ook Utrecht aan de beurt. Het chocoladecafé is zo geliefd dat uitbreiding gewenst werd. De exacte locatie in Utrecht is nog niet bekend. Maar als wij de geruchten moeten geloven, is dit in de omgeving van de Bijenkorf. Een lekker centraal te bereiken punt.

Voor hem of haar die de locatie van Chique-o-Latte Utrecht raadt, ligt er een mooie prijs in het verschiet. De eigenaar trakteert jou namelijk wanneer je de locatie raadt. Hoe leuk is dat? De opening is ongeveer over twee weken, raad nu het nog kan en maak kans op al dat héérlijks.

Reageer op artikel:
Wow! Utrecht krijgt een hemels chocoladecafé, en daar wil jij naartoe
Sluiten