11 x welke nachtmerries jij meemaakt als je vaak naar de WC moet

Je hebt van die mensen die nóóit naar de WC hoeven. Op die mensen ben jij enorm jaloers. Want jij rent dagelijks meerdere keren naar de WC. En dat is zo ontzettend irritant. We feel you:

1. Je kunt nooit een leuk broekpak aan

Als je zovaak naar de WC moet is een broekpak een nachtmerrie. Jezelf 21 keer per dag helemaal uit te moeten kleden is gewoon geen leuk grapje. Dat kan dan ook niet. Het is al vervelend iedere keer je gulp en knoop los te maken, laat staan dat alles uitmoet.

2. Als je een avond uit bent moet je iedere keer weer je vrienden zoeken in de menigte

Als je eenmaal begint met plassen hou je vaak niet meer op. En als jullie op een festival zijn, of een avondje aan het clubben, of op een andere drukke bedoening aanwezig zijn is dat enorm irritant. Je vrienden hoeven niet zovaak waardoor je iedere keer alleen zal moeten gaan. En vind ze daarna maar eens terug in die massa..

3. Je bent overgeleverd aan openbare toiletten

Oh wat ben jij jaloers op je vriendinnen die het ‘wel op kunnen houden’ tot ze thuis zijn. Jij kunt iedere keer weer naar een dixie, of een openbaar toilet op een tankstation, of een ander smerig toilet. Drama.

4. Je bent veel geld kwijt aan diezelfde openbare toiletten

Het is niet alleen vies, het kost je ook nog eens geld. En iedere keer 50 cent, of een euro. En tel dan maar uit hoeveel je daar per week aan kwijt bent, en per maand. En hoeveel andere leuke dingen je daarvoor had kunnen doen.

5. Het is zonde van je tijd

Één keer plassen is prima, maar aangezien jij ontzettend vaak moet, is dit zonde van je tijd. Soms zit je heel geconcentreerd te werken en klopt je blaas weer aan, of je bent lekker aan het dansen en je lievelingsnummer wordt net gedraaid, en opeens moét je wel. En aangezien deze momenten geen uitzondering zijn mis je gewoon heel veel.

6. Je kunt nooit een film tot het einde afkijken zonder ‘m op pauze te moeten zetten

Ohhh hoe irritant is dit? Je wil gewoon een film afkijken, en dat is je nog nooit gelukt. Als er dan een film is die je eigenlijk zonder reclame zou kunnen kijken moét ‘ie alsnog minimaal één keer op stop. En eigenlijk ook altijd op het meest spannende moment. Reclames zijn voor jou eigenlijk een uitweg. Een legale reden om even weg te kunnen.

7. Mensen gaan zich afvragen waar je last van hebt

‘Zou ze blaasontsteking hebben? Hmm ja maar van wie dan? Ze is toch vrijgezel? Ik zag haar volgens mij uit de kroeg weglopen met die leuke jongen van de overkant. Zou ze..? Misschien is ze wel zwanger! Ja, ik vond d’r buik ook wat dikker geworden. Hmm, ze dronk ook al geen wijntje mee afgelopen vrijdag. Zullen we het aan d’r vragen? Nee, laten we het nog even afwachten, dadelijk is ze gewoon aangekomen.’

8. Je moet continu vragen of je er langs mag wat een hoop boze blikken oplevert

Oh wat een nachtmerrie is het voor jou om in een vliegtuig bij het raam te zitten, of in de bioscoop in het midden. Iedere keer vragen ‘oh sorry, mag ik er misschien even langs’? Boze blikken zijn allang niet meer vreemd voor jou.

9. Je kunt nooit een nacht rustig doorslapen

Je wordt altijd wel één keer, twee keer, of drie keer wakker. En dan moét je eruit. En in de winter is dat ijs- en ijskoud. En dan ben je wakker. En in de zomer is het vervelend want dan is het al licht en kun je niet meer slapen. Je wil gewoon slapen, niet op die koude pot zitten.

10. Files, treinen die stilstaan en vastgelopen liften zijn je grootste nachtmerries

Iedere nacht heb je bijna wel een nachtmerrie over het feit dat je eventueel vast kunt komen te zitten in een file. Of in een trein die onderweg moét stoppen. Of stel je voor dat een lift er zomaar mee stopt en je er niet uitkunt? Het zijn je grootste angsten die je dagelijks achtervolgen. Geen WC in de buurt.. Brrrr…

11. Maar.. het enige pluspunt: je krijgt van al die hurkies mooiere billen

Ja, we kunnen dit artikel natuurlijk niet eindigen zonder het enige voordeel dat er is op te sommen zodat je niet helemaal sip wordt van al dat geplas. Aangezien je vaak zat op een ‘vieze’ WC zit, is de kans ook heel groot dat je heel vaak in de ‘hurk’ positie zit. En hurkies maken je billen mooi. Fijn fijn fijn.

Reageer op artikel:
11 x welke nachtmerries jij meemaakt als je vaak naar de WC moet
Sluiten