wpk-admin
wpk-admin Nieuws 10 jul 2018

Droombaan! 3 jaar lang op een onbewoond eiland op zeehondjes passen

Geef toe, ook jij hebt weleens nagedacht om te emigreren naar een onbewoond eiland. Die droom kan zomaar werkelijkheid worden. Er staat namelijk een vacature open waarin gezocht wordt naar iemand die drie jaar lang op een eiland op zeehonden wil passen.

Vacature om op zeehonden te passen

Er staat namelijk een vacature open voor een eilandbewaker die drie jaar lang op de zeehonden past en in de zomermaanden wat toeristen ontvangt (die diezelfde dag ook weer weggaan). Enige puntje: dat eiland staat niet ergens in het Caribisch gebied, maar wordt omringd door de Ierse zee. Helemáál onbewoond is het ook niet, want er wonen een handjevol mensen.

Bore da | Good morning #ynysenlli #bardseyisland

Een bericht gedeeld door Ynys Enlli / Bardsey Island (@enllibardsey) op

Het verdient nog chill ook

Echt vervelend is het niet: voor 24.0000 pond (dik 27.000 euro) per jaar samen gratis op een eiland wonen is best verleidelijk. In de zomermaanden is het er best druk met nieuwsgierige toeristen, maar in de wintermaanden daalt er een overweldigende rust op Barsey Island, zoals het heet, neer.

Zin om meteen je cv op te sturen? Check dan hier of je aan de eisen voldoet:

  • Het belangrijkst is dat je twee talen spreekt: Welsh en Engels. Dat Engels moet wel lukken, maar Welsh wordt misschien nog even oefenen.
  • Je bent gastvrij, want je moet jaarlijks toch zo’n 2000 toeristen verwelkomen.
  • Je moet fysiek fit zijn. Je behoudt namelijk de infrastructuur van het eiland en zorgt ervoor dat alle huizen in goede staat blijven. Dat betekent dus ook schilderen, decoreren, repareren en tuinieren.
  • Je zorgt voor het wild leven op het eiland en zorgt voor een goede verhouding tussen de bewoners en de dieren.

Houd er ook rekening mee dat het gaat om een contract van drie jaar en je het grootste gedeelte van de tijd alleen bent met je lover of bestie en de zee. Klinkt het nog steeds als een droom? Solliciteren kan hier. Wel een beetje rap beslissen want je hebt nog tot 23 juli de tijd.

Croeso i Enlli morlo bach! | Welcome to Bardsey little seal! #ynysenlli #bardseyisland #natur #nature #babyseal #wales #cymru

Een bericht gedeeld door Ynys Enlli / Bardsey Island (@enllibardsey) op

Ogof Ystwffwl-las, gyda dŵr anhygoel o glir heddiw | The waters around our coastline is so clear at the moment, Ogof Ystwffwl-Las. #bardseyisland #ynysenlli #Cymru #wales #nofilterneeded #arfordir #coastline

Een bericht gedeeld door Ynys Enlli / Bardsey Island (@enllibardsey) op

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Er is een vacature voor chocoladetester en jij kunt het worden

Reageer op artikel:
Droombaan! 3 jaar lang op een onbewoond eiland op zeehondjes passen
Sluiten