Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 2 jul 2018

Je kunt nu de baas van een subtropisch zwembad worden en dat is de beste baan ooit

Je hebt vacatures en je hebt VACATURES. Wil je alleen ergens werken als je er écht enthousiast van wordt? Dan hebben we zojuist je ultieme droombaan gevonden. Je kunt nu de baas worden van een subtropisch zwembad en hallo, dat is een kinderdroom die uitkomt.

Center Parcs kan zomaar de werkgever van je dromen worden. Ze hebben een vacature uitgezet omdat ze op zoek zijn naar iemand die manager wil worden van hun subtropisch zwembad. Goals.

Vacature zwembad

Zwembad Aqua Mundo heeft een nieuwe manager nodig en daarom staat er nu een vacature online. Center Parcs zoekt iemand die leiding wil geven aan de mensen die bij één van de grootste zwembaden in Nederland wil werken. Klinkt nu al leuk.

In het zwembad werken vijf floormanagers en veertig zwembadmedewerkers. Met andere woorden, het is wel een serieuze baan met veel verantwoordelijkheden. Maar hé, op verjaardagen wil je toch laten vallen dat je de baas bent van een subtropisch zwemparadijs? Zo tof.

Wat doet de zwembadbaas?

Een rondje door het zwemparadijs lopen, kijken of iedereen veilig is en dat veertig uur per week. Zo kun je de baan in het kort omschrijven. En wat krijg je ervoor terug? Een bruto maandsalaris van 3500 euro, kortingen bij Center Parcs door heel Europa en een huisje als je in het weekend moet werken.

Hartstikke leuk natuurlijk. Wil je de hele vacature lezen? Check ‘m dan hier.

Zo ziet de werkomgeving er ongeveer uit:

L’objet de toutes les convoitises d’Iris ? #aquamundo #27mois

A post shared by Pascale Moins (@elealand) on

Une superbe journée passée au Center Parcs de l'aillettes ☀️ les enfants se sont éclatés dans les toboggans et nous aussi ? a refaire … Mais pour 64€ ça revient cher quand même. #aquamundo #centerparcs

A post shared by ♡✿ Nadia Boum ♡✿ (@nadiaboum) on

Check My man? @trainer_p_man @healthyfest #floatfit #aquabase #aquaphysical #healthyfest #workout #trainer

A post shared by Bad Ass Babes club (@biancalandman_badass) on

Reageer op artikel:
Je kunt nu de baas van een subtropisch zwembad worden en dat is de beste baan ooit
Sluiten