Renée
Renée | LinkedIn Life 23 jul 2019

Rodanya vertelt voor het eerst meer over de vader van haar kind

Sinds het mooie nieuws naar buiten is gekomen dat Rodanya van Temptation Island zwanger is, gaat er nog maar één vraag rond op het internet. Wie is de vader van haar kind? Nu de realityster een YouTube kanaal is begonnen, heeft ze het perfect platform gevonden om daar meer over te vertellen.

In haar Q&A vertelt ze niet alleen dat ze al veertien weken zwanger is, maar ook over hoe ze erachter kwam en er is nog iets wat ze kwijt wil over de vader van haar kind.

Hoe kwam Rodanya erachter dat ze zwanger is?

Omdat de zwangerschap niet gepland was en ze nog niet wist dat ze in verwacht was, at Rodanya gewoon nog sushi. Na vijf rondes had ze nóg steeds honger, terwijl ze normaal na twee rondes stopt. Dat was voor haar een teken om een test te doen, et voilà. Een positieve test. “Ik schrok, ik dacht: nee dit meen je niet. Gisteren heb ik een wijntje gedronken. Allemaal dingen die niet kunnen als je zwanger bent.”

Wie is de vader van het kindje van Rodanya?

Dan de vraag waar bijna iedere kijker voor komt: wie is precies de vader van de baby? Je hart breekt als ze vertelt dat ze in eerste instantie twijfelde of ze de baby wel wilde houden. “Ik heb getwijfeld omdat ik niet in een relatie zit en toen ook niet zat. Zou ik het wel doen? Wil ik het wel?” Ze heeft alle belangrijke vragen voor zichzelf gesteld. Toen ze besefte dat ze niet afhankelijk was van anderen en dat ze zichzelf en de baby kon onderhouden, besloot ze er vol voor te gaan.

En dan dé vraag. Rodanya begrijpt waarom die vraag zoveel werd gesteld, want haar situatie na Temptation Island was nogal ingewikkeld te noemen. Eén kandidaat valt in ieder geval af als vader: het is niet Danicio. “Ik heb voor mezelf besloten om daar geen uitspraken over te doen, totdat er duidelijkheid naar mij toe is gegeven.”

De situatie is ingewikkeld

Zonder veel woorden te gebruiken wordt al snel duidelijk dat het allemaal heel ingewikkeld is. Ze zegt dingen als ‘als je er niet voor je kind bent, ben je geen vader’ en ‘ben jij de persoon die puur het kind verwekt heeft en geen rekening houdt met je kind, dan ben je geen vader’.

“De vader is nu niet in beeld. Geen contact mee. En waarom niet? Ik heb het in het begin verteld. Diegene weet dat hij vader wordt. Hij wilde het niet.” De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar daarna kwamen de eerste problemen en nam Rodanya afstand.

Bekijk de hele video hier. De vraag komt vanaf minuut 16:43.

WIE IS DE VADER VAN DE BABY? (14 WEKEN ZWANGER) ??‍♀️?? | Q&A RODANYA KELSEY

A B O N N E REN Abonneer je op mijn kanaal om altijd up to date te blijven! Dat kan hier: www.youtube.com/channel/UCJWcywpFdcJge8_qYTeSXvA O V E R M I J Hi! Super leuk dat je op mijn kanaal bent gekomen. Mijn naam is Rodanya Kelsey.

Reageer op artikel:
Rodanya vertelt voor het eerst meer over de vader van haar kind
Sluiten