Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 9 juni 2018

Vaderdag special! Dit zijn de leukste cadeaus om jouw vader mee te verrassen

Het is al weer bijna vaderdag, en als je nog geen flauw idee hebt wat je gaat kopen voor je papa, kan deze guide je daar misschien wel bij helpen. Want jij wil je papa toch ook verrassen volgende week zondag?

Cadeaus tot 10 euro

Houdt jouw vader wel van een lekker flesje wijn? Dan kunnen mooie wijnaccessoires natuurlijk niet ontbreken in zijn kast. Een leukere flesstop met verlichting dan deze ga je niet kunnen vinden. Hij kost 9,95 euro.

Wil je iets leuks gaan doen met je vader? Laat dat dan weten met een persoonlijke chocoladereep (puur natuurlijk voor de mannen) dan heeft hij er een extra cadeautje bij. Deze reep kost 7,95 euro en je kunt een toffe tekst op de wikkel laten drukken.

Cadeaus tussen de 10 en 20 euro

Als jouw vader een Bourgondische man is, geef je natuurlijk het liefst iets voor in de keuken. Deze snijplank is grappig en de film (The Godfather) is ongetwijfeld nog steeds zijn favoriet. De snijplank kost 19,95 euro.

Liever koffie dan kaviaar? Koop dan een zakje f*cking sterke koffie. Sterker nog, daar kun je hem ’s ochtends al mee verrassen met een ontbijtje op bed. Per zak betaal je 12,95 euro, maar dan heb je ook echt goeie koffie.

Cadeaus tussen de 20 en 50 euro

Als hij ook op de tennisbaan niet zonder koffie kan, geef je deze koffie kan. Snap je ‘m? Met dit apparaat kun je on the go koffie zetten (en dat wil je zelf eigenlijk ook). Hij kost 49,95 euro.

Fijnproever in de familie? Met een fles Barolo zit je áltijd goed en dat kan jouw pappie zeker weten waarderen. Deze fles van de Gall & Gall kost 32,99 euro.

Cadeaus tussen de 50 en 100 euro

Maak van jouw vader een hippe man met deze mooie RAINS rugtas. Past z’n laptop in, dus dat is ook nog eens hartstikke handig. Deze donkergroene rugtas is er in verschillende kleuren en hij kost 80 euro.

Liever whiskey dan wijn? Dan is deze kristallen whiskeyset een pareltje voor in zijn drankkast. Als je broertje ook nog geen cadeau heeft bedacht kan hij er een mooie fles whiskey bij geven. Deze set is nu in de aanbieding voor 64 euro.

Cadeaus vanaf 100 euro

Als hij al heel veel wijn heeft kun je dit prachtige wijnrek aan hem geven. Super stylish en tijdloos en dat kan jouw vader hoe dan ook waarderen. Zijn dure flessen mogen namelijk best wel een mooi plekje krijgen in de kamer. Dit zwarte wijnrek is er ook in het goud (voor de écht hippe vaders) en hij kost 137 euro.

Als hij zich lekker wil terugtrekken met zijn eigen muziek, kan hij wel een goede koptelefoon gebruiken. Deze draadloze van JBL gaat hij fantastisch vinden. Hij kost 129 euro en je kunt hem bestellen bij Fonq.

Reageer op artikel:
Vaderdag special! Dit zijn de leukste cadeaus om jouw vader mee te verrassen
Sluiten