Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 15 jun 2020

Vaderdag komt eraan – 5 x originele Vaderdagcadeaus op een rij

Een paar sokken, een goed boek of een geurtje is natuurlijk altijd goed om te geven aan je vader voor Vaderdag. Maar erg origineel is het niet. Hoe leuk is het om dit jaar uit te pakken met je Vaderdagcadeau? Het is tenslotte niet zomaar iemand.

Om jou dit jaar een handje te helpen, zetten we vijf originele Vaderdagcadeaus voor je op een rij. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken (én op tijd bestellen natuurlijk). You’re welcome.

Vaderdag: originele Vaderdagcadeaus

Bron: Spice PR - Birkenstock

1. Birkenstock Boston, €100

Deze schoen van Birkenstock kost misschien wat meer dan je in gedachten had, maar trommel al je broertjes en zusjes op en je hebt met elkaar een topcadeau. Deze schoen is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en ze lopen nog lekker ook.

Bron: Green Beauty Market

2. Cleanser & Toner van Vitruvian Man, €16

Houdt jouw vader wel van een beetje uiterlijke verzorging? Dan heb jij met deze toner een topcadeau. Deze toner is geschikt voor alle huidtypen en het geeft de huid energie én bescherming tegen vervuiling. Good to know: het is het beste om deze toner te gebruiken vóór het scheren. Dit product is uiteraard clean, vegan en biologisch.

Bron: bol.com

3. Pet van Carhartt, €20,50

Vind jouw vader het heerlijk om in de tuin te werken? Of heeft hij een hobby wat hij vaak buiten uitoefent? Dan is deze pet absoluut een goed cadeau. Want zeg nou zelf, het is heel fijn om een petje op te hebben wanneer de felle zon in je ogen schijnt en jij ergens gefocust mee bezig bent. Ook fijn: met dit petje ziet je vader er ook nog een fashionable uit.

Bron: bol.com

4. Langspeelplaat van the Beatles, €27,99

Staat ergens op zolder nog een LP-speler? Dan heb je misschien met dit idee wel een heel origineel cadeau te pakken. Wie weet pakt hij zijn passie voor muziek wel weer helemaal op en bij deze generatie sla je de plank eigenlijk nooit mis met een plaat van The Beatles.

Bron: HEMA

5. Dubbelwandige fles van de HEMA, €10

Deze dubbelwandige fles is superhandig omdat je hier zowel warme als koude dranken in kan bewaren. Houdt jouw vader van fietsen, wandelen of een andere buitensport? Dan is dit een cadeau een aanrader. Je vader hoeft nooit meer een plastic flesje te kopen. Goed voor zijn portemonnee en ook zeker voor het milieu. Win-win, dus!

Lees ook: Deze invloed heeft de relatie met je vader op de rest van je leven

Reageer op artikel:
Vaderdag komt eraan – 5 x originele Vaderdagcadeaus op een rij
Sluiten