Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 6 jun 2019

5 leuke activiteiten die je met je vader kan doen op Vaderdag

Op Vaderdag vieren we de liefde van en voor onze papa’s en dat is dé gelegenheid om je vader te trakteren op een leuk uitje. Je kunt natuurlijk iets heel ingewikkeld bedenken maar het is nou juist zo leuk als jullie eens goed kunnen bijpraten op Vaderdag. Dat kan perfect terwijl je één van deze vijf leuke dingen doet.

Houd zondag 16 juni maar vrij in je agenda want dan ga jij wat leuks doen met je vader. Deze vijf uitjes zijn leuk voor jullie allebei en dan hebben jullie ook genoeg tijd om lekker bij te kletsen met elkaar.

1. Samen chic uiteten

Houdt jouw vader van lekker eten? Boek dan voor deze Vaderdag een tafeltje voor twee (of met broers, zussen en mams erbij) in een chique restaurant. Kost wat meer maar als jouw vader van eten houdt gaat hij daar ongetwijfeld ook van genieten.

Split de rekening gewoon met je broer en dan merk je er bijna niks van. Bovendien eet je dan zelf ook weer eens uitzonderlijk lekker.

2. Lekker lunchen met z’n tweetjes

Ga met z’n tweeën lekker lunchen als je een etentje te duur vindt. Helemaal niet erg en sterker nog, de sfeer in een lunchtentje is vaak wat relaxter en meer informeel.

De ideale gelegenheid dus om echt uitgebreid te praten met je vader. Over van alles en nog wat, gezellig praten met zijn dochter is voor hem nog het fijnste cadeau op Vaderdag.

3. Een potje poolen tegen je vader

Je vader vindt het waarschijnlijk prachtig om een competitief spel tegen je te spelen. Daarvoor hoef je je niet in sportkleding te hijsen want in de plaatselijke bar staat gewoon een pooltafel.

Als kind speelde je dit spelletje al met je vader en het is alleen maar leuk om dat soort fijne herinneringen samen met je paps op te halen.

4. Naar een festival of concert op Vaderdag

Is jouw vader nog steeds een jonge God? Dan vindt hij het vast fantastisch om naar een festival te gaan. Maakt hem niet uit dat hij tot de oudste mensen behoort. Check even welke festivals en concerten er op 16 juni plaatsvinden en koop een kaartje voor jullie twee. Super leuk.

5. Genieten van een wijn- of bierproeverij

Is jouw vader meer een bier- of meer een wijnliefhebber? Neem hem mee naar een proeverij van z’n favo drankje (wel een luxe dan met hapjes) en voer de leukste gesprekken onder het genot van een lekker drankje.

Reageer op artikel:
5 leuke activiteiten die je met je vader kan doen op Vaderdag
Sluiten