Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 juli 2017

WTF: Er bestaat vaginahighlighter en we weten niet of we moeten huilen of lachen

Dat de wereld een beetje gek is, wisten we wel al. Zo zijn glitterbillen helemaal je van het, maar ook sieraden in baarden zijn tegenwoordig geaccepteerd. Oké, oké, tot daar aan toe zijn we nog wel on board gegaan. Maar wat er nu weer verzonnen is, daar gaan je oren van klapperen. Vaginahighlighter is namelijk nieuw en hot. Of nou ja, not.

Dit is echt een typisch gevalletje yay or nay met de vajayjay, want zou jij ervoor kiezen om de flamoes te highlighten? Wellicht voor een kinky avondje met vriendlief, of puur voor jezelf mag natuurlijk ook, maar geef toe: het is wel een klein beetje apart.

de enige echte VV-cream

Naast de BB-cream en de CC-cream is het nu aan de VV-cream om de markt te veroveren. De highlighter zou de huid van jou poes flawless maken en oneffenheden doen verminderen. Het zou daarmee meer oplichten en betoverend zijn.

Betoverend is het zeker, want welk brein achter deze crème zit, heeft hier goed over nagedacht. Nou moeten we toegeven dat het er na een scheerbeurt er soms best gehavend uitziet. Maar of dit een echt gat in de markt gaat worden, wachten we nog even geduldig af.

En wat denk je van dit: Yay or nay? Onder je oksel is dé nieuwe plek om een tatoeage te laten zetten

Reageer op artikel:
WTF: Er bestaat vaginahighlighter en we weten niet of we moeten huilen of lachen
Sluiten