Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 13 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Goals! Je kunt met je vriendinnen overnachten op een alpaca boerderij voor maar 24 euro

Hebben jij en je besties nog geen zomervakantie geboekt? Dat is maar goed ook want we hebben een fantastisch tripje gespot voor jou en de meiden. Pak jullie koffers maar in want de reis gaat naar… Ierland! Niet zonder reden natuurlijk, jullie kunnen hier verblijven op een alpaca boerderij voor een spotprijsje. Talking about lifegoals.

Sinds het moment dat de fluffy variant van de lama een hype werd zijn wij verkocht. De alpaca boerderijen schieten als paddenstoelen uit de grond (en terecht) alleen slapen kun je er niet. Há bij deze dus mooi wel.

Alpaca boerderij in Ierland

In Laois in Ierland vind je niet alleen een prachtige omgeving (maar écht), je slaapt er ook nog eens op een alpaca boerderij en dat is reden genoeg om nu een ticket te boeken naar Ierland. En dan hebben we het nog niet eens over al die Ierse pubs waar je de lekkerste cider ooit drinkt.

Als je aankomt bij The Lodge op Hushabye Farm staat deze groep alpaca’s je met een glimlach op te wachten. Als je nu nog niet om bent…

Het verblijf op de alpaca boerderij kun je boeken via Airbnb en kost 96 euro per nacht voor vier personen. Trommel dus je drie beste vriendinnen op zodat jullie per persoon voor maar 24 euro per nacht in dit paradijs vol alpaca’s vertoeven.

Is Ierland toch iets te ver voor jullie? Gelukkig zijn er ook genoeg alpaca boerderijen in Nederland.

Té leuk: hier kun je het hele jaar door wandelen met alpaca’s

Reageer op artikel:
Goals! Je kunt met je vriendinnen overnachten op een alpaca boerderij voor maar 24 euro
Sluiten