Gina Koninkx
Gina Koninkx Reizen 24 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Waarom op vakantie gaan met je BFF zo goed voor jullie vriendschap is

Hebben jij en je BFF al een vakantie geboekt voor deze zomer? Dan is de voorpret vast al begonnen. Jullie hebben natuurlijk allang uitgezocht waar de leukste kroegen (en barmannen) te vinden zijn en gaan samen jullie koffer inpakken. Zeg maar gerust koffers, want jullie hebben een extra koffer om in te checken als jullie veel gaan shoppen. Jullie zijn al jaren BFF’s en blijven dat voor altijd, vooral als jullie samen reizen. Op vakantie gaan met je bestie is namelijk goed voor jullie vriendschap en wel om de volgende redenen:

24/7 samen zijn

Jullie zijn een paar dagen – of met een dikke portemonnee twee weken – 24/7 samen en dat maakt jullie band alleen maar sterker. Natuurlijk heeft iedereen zo haar trekjes en zijn er af en toe wat irritaties heen en weer. Maar dat kunnen jullie wel aan.

Juist als je dat van elkaar kunt hebben weet je dat jullie echt best friends forever zijn.

Nieuwe herinneringen

Op vakantie gaan betekent héél veel nieuwe herinneringen maken. Herinneringen uit het buitenland zijn altijd de beste want: what happens in Vegas, stays in Vegas.

Hier gaan jullie natuurlijk nog jaren om lachen. Zeker als één van jullie die veel te bruine, maar oh zo knappe barman scoort.

Wingmannen

Als jij voor je bestie of zij voor jou de wingman uithangt, weet je zeker dat jullie vriendschap voor altijd is. Al helemaal als ze het voor je over heeft om met de minder knappe vriend van hem te gaan kletsen.

Na deze vakantie (en een kus van een knappe Spanjaard) weten jullie zeker dat jullie er altijd voor elkaar zijn.

Lekker jezelf zijn

Jouw BFF is de enige bij wie jij echt jezelf kunt zijn. En hoe heerlijk is het dat je nu een paar dagen continu jezelf bent? Ze oordeelt nooit over iets wat jij doet en dat doe jij ook niet bij haar.

Nu kun je eindelijk een paar dagen ongegeneerd scheten laten, neuspeuteren en benen scheren waar zij bij staat.

Lees ook: Trek de fles wijn maar open: dit is waarom alcohol je vriendschap hechter maakt

Reageer op artikel:
Waarom op vakantie gaan met je BFF zo goed voor jullie vriendschap is
Sluiten