Gina Koninkx
Gina Koninkx Travel 8 mrt 2019

8 x herkenbaar als je op vakantie gaat met je beste vriendinnen

Yes! Het aftellen is begonnen. Je gaat samen met je beste vriendinnen op vakantie en jullie kunnen niet wachten tot het vliegtuig vertrekt. Voordat jullie gaan moeten er nog een hoop koffers worden ingepakt. Een hele hoop.

Heb jij een vakantie op de planning staan met je girlsquad? Dan zijn deze acht dingen super herkenbaar voor jou.

1. Er is altijd wel iets kwijt

Er is altijd wel iemand iets kwijt. Een paspoort op het vliegveld, een telefoon tijdens uitgaan of een portemonnee als jullie net de deur uit willen gaan voor een avondje uit. PANIEK. Gelukkig zijn jullie er voor elkaar en komt het altijd boven water. Voortaan iets beter die puinhoop in je tas organiseren.

2. De slaapindeling bij aankomst

Eenmaal aangekomen op de bestemming moeten jullie nog de bedden verdelen. *Dips op de masterbedroom*. Dit kan soms leiden tot irritaties maar probeer je vakantie er niet door te laten verpesten. Het is tenslotte vakantie.

Tip: hou er bij het boeken al rekening mee dat alle bedden ongeveer gelijk zijn qua chillheid óf wissel na een halve week om van plek (begin dan altijd bij de chillste kamer want dikke kans dat niemand nog zin heeft om z’n zooi te verplaatsen).

3. Chaos op de badkamer

De badkamer is een chaos. Voor het uitgaan wil iedereen zich opmaken, haren stijlen, douchen en dat gaat nogal onhandig op een paar vierkante meters.

Ook dit is een kwestie van strak plannen en allemaal een extra spiegeltje meenemen zodat je overal met je make-up aan de slag kan.

4. Er wordt veel gedronken

Cocktails hier, wijntje daar, shotje links en shotje rechts. Het is niet voor niks vakantie en jullie pakken uit met de drankjes.

Zelfs als jullie van plan waren om het rustig aan te doen en vooral veel avontuurlijke dingen te plannen valt dat nog in duigen en daar moet op gedronken worden hi ha ho.

5. Jullie delen alles

Alle kleren worden strategisch uitgezocht. Zo kunnen jullie de optimale hoeveelheid outfits samenstellen. Jullie garderobes vormen samen één grote kledingkast tijdens de vakantie.

6. Het is een bende

Het is een zooitje op jullie kamer. Zeg maar gerust een gigantische puinhoop. Overal liggen kleren, sieraden, natte bikini’s, make-up spullen, handdoeken, en ga zo maar door.

Opruimen heeft geen zin want na één uur ligt alles er weer precies hetzelfde bij. Gelukkig nemen jullie daar allemaal genoegen mee. Hoort erbij toch?!

7. Jullie komen moe thuis

Omdat jullie vakantie zo fantastisch leuk was zijn jullie nog veel moeër bij thuiskomst dan toen jullie gingen.

Je was echt toe aan vakantie maar jullie hebben zo veel gefeest dat je op z’n zachtst gezegd gesloopt bent. Ach dat was het allemaal waard.

8. After dip

De stilte na een vakantie met je beste vriendinnen is ondragelijk. Gelukkig hebben jullie de komende weken nog enorm veel na te bespreken én jullie hebben de honderden foto’s nog.

Hebben jullie nog niks geboekt? Wij hebben nog wel een leuk idee voor jullie.

Waarom een glamping vakantie met je vriendinnen het beste idee ooit is

Reageer op artikel:
8 x herkenbaar als je op vakantie gaat met je beste vriendinnen
Sluiten