Lobke Killaars
Lobke Killaars Travel 27 nov 2018

Trommel je vriendinnen maar op want je kan overnachten in een wijnvat

Alle liefhebbers van wijn (jij dus) verzamelen, want jullie kunnen nu verblijven in een wijnvat. Nee, niet zo’n kleine ton waar je benen nauwelijks inpassen, maar een enorm groot wijnvat waar makkelijk een tweepersoonsbed in past.

Plannen die vakantie dus, want deze actie van VakantiePiraten is een droom als je van wijn houdt.

Fan van wijn

We wisten niet dat het mogelijk was, maar je kan gewoon verblijven in een gigantisch wijnvat. En nee, die hoef je zelf niet eerst helemaal leeg te drinken.

Ben je fan van wijn, dan klinkt een overnachting in een wijnvat vast als een gek MAAR fantastisch idee. Dat je niet ver hoeft te reizen om deze droom werkelijkheid te laten worden is alleen maar nóg een pluspunt.

Op vakantie met VakantiePiraten

VakantiePiraten biedt vaak toffe tripjes aan voor weinig geld. Dit keer sturen ze jullie naar Stavoren, een plaatsje in Friesland. Gelijk een goed moment om een nieuwe omgeving te ontdekken, want de kans is groot dat je hier nog niet geweest bent.

In het wijnvat is een tweepersoonsbed, smart-tv en een badkamer aanwezig. Het ziet er allemaal simpel maar knus uit en voor slechts 85 euro verblijf je samen met een vriendin of lover in het wijnvat.

Een leuke bijkomstigheid is toch wel het feit dat er bij aankomst een fles wijn voor je klaarstaat. Daar zeggen we niet snel nee tegen. Hier kunnen jullie een avond (of wat avondjes) boeken.

Na de overnachting kan je gelijk doorrijden naar Italië:

Cheers! In Italië staat een wijnfontein waar je de hele dag gratis wijntjes kunt drinken

Vakantiepiraten

Reageer op artikel:
Trommel je vriendinnen maar op want je kan overnachten in een wijnvat
Sluiten