Vergeet Afrika: Je kunt vakantie vieren tussen de wilde dieren in Beekse Bergen

Laura Lammertse 10 mei 2017 Nieuws

Wil jij graag wilde dieren spotten, maar vind je Afrika te duur? Dan is dit dé oplossing, want Afrika is geen ver van jouw bed show meer. In de Beekse Bergen worden er namelijk vakantiehuizen gebouwd en dat betekent dat een overnachting á la Afrika dichterbij dan ooit is.

Al vanaf volgend jaar is het mogelijk om te slapen tussen de giraffes, leeuwen en zebra’s. Zo kan je heerlijk ontspannen wakker worden in één van de eerste 239 safaritenten of boomhutten. Wie had gedacht dat Afrika zo dichtbij was.

Op safari

In totaal zullen er 425 luxe lodges worden gebouwd. Het is daarom mogelijk om je in echte luxe te begeven tussen de wilde dieren. Het park wordt ontzettend groot, namelijk ruim 42 hectare.

Hier een kleine sfeerimpressie:

Beekse Bergen

Wat een heerlijk idyllisch plekje. Hier zou het geen straf zijn om hier wakker te worden. Eerst even een kopje koffie met Mr. Zebra en daarna lekker knuffelen met een langnekkie. Lief.

Of een knus ontbijtje met deze langnek:Bucketlist topper: Hier kan je gezellig ontbijten met een giraffe (of twintig)eten met giraffe

Reageer op artikel:
Vergeet Afrika: Je kunt vakantie vieren tussen de wilde dieren in Beekse Bergen
Sluiten