Renée
Renée | LinkedIn Travel 12 jan 2019

Nice! Dit wordt jou reisbestemming voor 2019 op basis van je geboortemaand

Zeg eens zelf, jij wil nu ongetwijfeld niets liever dan heerlijk opwarmen en je reisplannen voor 2019 bespreken. Maar ieder jaar heb je weer hetzelfde probleem: waar wil je in hemelsnaam naartoe met je lover of vriendinnen? Maak je geen zorgen. Kies gewoon je vakantiebestemming op basis van je geboortemaand.

Maak van 2019 jouw jaar en boek die fantastische vakantie. Maar voordat je gaat willen we je wel inspireren met de mooiste vakantiebestemming voor het komende jaar. Wedden dat je gelijk dat tripje wil boeken?

Je vakantiebestemming voor 2019

Je vakantiebestemming voor 2019 belooft warm, zonnig en compleet relaxed te worden. Nu is het alleen nog aan jou om 1. te bepalen met wie je deze reis wil maken en 2. de vakantie te boeken. Voor het zover is doe je hieronder in ieder geval de nodige inspiratie op.

Januari

Jamaica is jouw vakantiebestemming dit jaar. Zon, zee, strand en lekker eten, meer hoef jij tijdens deze trip niet te doen.

Februari

Een romantische vakantie naar Fiji staat voor jou op de planning. Je wil er ongetwijfeld even voor sparen, maar dan heb je wel de vakantie van je leven.

Maart

Grote kans dat Hawaï al jaren op je lijstje staat. Goede reden om in 2019 nu écht eens naar dit prachtige eiland te gaan.

April

Heb je de Kaapverdische Eilanden al eens overwogen? Je bent hier aan het goede adres als je behoefte heb aan cultuur, maar ook aan heel lekker weer.

Mei

Blijf dit jaar in Europa en boek dat reisje naar Santorini. Skip het hoogseizoen en bezoek dit mooie eiland in het voorjaar of najaar.

Ontdek hier waarom wij zo gek op het eiland zijn.

Juni

Sardinië is als de Malediven van Europa. Dus ook als je één week op vakantie wil ben je verzekerd van een topvakantie mét heerlijk eten en de mooiste uitzichten.

Het artikel gaat hieronder verder

Deze bestemming is veel goedkoper dan de Malediven en is nét zo adembenemend mooi

Juli

Als je in juli bent geboren ben je gekoppeld aan de Dominicaanse Republiek. Door de rijke historie en fijne sfeer is dit een prima vakantiebestemming voor 2019.

Augustus

Veel mensen dromen ervan om Californië te ontdekken. Als je een augustus baby bent is dit jouw jaar om zelf dit mooie stukje Amerika te zien.

September

Je hoeft dit jaar niet zover te gaan. In Zuid-Frankrijk vind je alles waar je behoefte aan hebt: fijn weer, mooie omgeving en lekker eten.

Oktober

De ultieme droombestemming aller tijden is de Malediven. 2019 wordt het jaar waarin jij dit prachtige stukje van de wereld gaat ontdekken.

November

Rum, auto’s en heel veel salsa: Cuba wordt jouw vakantiebestemming. Nu kun je eindelijk de grote reis maken waar je al zolang over droomt.

December

Heb je altijd al eens je verjaardag in het buitenland willen vieren? Curaçao is de ultieme vakantiebestemming voor jouw geboortemaand.

Pak je koffers maar! Reizen is goed voor je gezondheid

Reageer op artikel:
Nice! Dit wordt jou reisbestemming voor 2019 op basis van je geboortemaand
Sluiten