Renée
Renée Reizen 1 mei 2019
Leestijd: 5 minuten

Hier lees je wat je volgende vakantiebestemming wordt op basis van je sterrenbeeld

Zodra de temperaturen stijgen verlang je nog maar naar één ding: vakantie. Daarvoor ben je bij Beautify aan het goede adres, want naast al onze reiscontent weten wij wat je volgende vakantiebestemming wordt op basis van je horoscoop.

Of nou ja, vakantiebestemming wordt… Wat jouw ideale volgende vakantie zou zijn op basis van je sterrenbeeld. Ben je er klaar voor?

Je volgende vakantiebestemming op basis van je horoscoop

Reizen is een absolute luxe en één van de beste dingen voor je eigen ontwikkeling. Hoog tijd om de volgende vakantie alvast te plannen dus. Je hoeft niet langer te zoeken naar de perfecte bestemming, want dat weten wij al op basis van je horoscoop.

Ram (21 maart – 20 april): Praag

Een Ram is snel verveeld, dus twee weken op het strand liggen is niet voor je weggelegd. Een goed advies voor je volgende vakantie is daarom een stedentrip. Heb je Praag al eens bezocht? Dit is een fijne plek om een week te verblijven, omdat je je hier niet snel verveelt.

Naast cultuur opsnuiven, lekkere drankjes drinken en de mooiste ijsjes eten is er namelijk ook een plek waar je heerlijk een dagje kunt zonnen. Ben je daar weer klaar mee? Dan zijn er genoeg activiteiten om te boeken, zodat je altijd wat te doen hebt.

Stier (21 april – 20 mei): Sardinië

Een Stier is een foodie in hart en nieren. Het eten in Italië is voor jou onmogelijk te weerstaan, dus wat is dan een betere bestemming voor jou dan Sardinië?

Niet alleen is het eten hier goddelijk, maar het uitzicht ook. Sardinië is een prachtig eiland dat stiekem het Malediven van Europa is. Hier wil je niet één week blijven, maar langer.

Zie ook: Deze bestemming is veel goedkoper dan de Malediven en is nét zo adembenemend mooi

Tweelingen (21 mei – 21 juni): Brighton

Tweelingen houden ervan om dichtbij huis te zijn. Voor jou is Brighton de ideale bestemming om je volgende vakantie door te brengen. Hier kijk je namelijk je ogen uit zonder dat je heel lang hoeft te reizen. Je bent er namelijk zo.

Wat fijn is aan Brighton is dat het een stad aan zee is. Bovendien zijn de steegjes in het centrum heel leuk om rond te lopen en waarschijnlijk net iets te veel geld uit te geven.

Kreeft (22 juni – 22 juli): Kaapstad

Voor de Kreeft is er geen twijfel over mogelijk: Kaapstad is jouw volgende vakantiebestemming. Je houdt ervan om alles op je eigen tempo te doen en hier kan dat. Je wil relaxen en wijn drinken.

Daarnaast vind je het belangrijk om een paar dagen de cultuur op te snuiven. Bovendien bezoek je graag bijzondere plekken, waardoor je in Kaapstad zeker goed zit.

Leeuw (23 juli – 23 augustus): Malediven

Een luxepoes als een Leeuw zit goed op de Malediven. Denk aan die leuke huisjes met rieten dak midden op het water… Ja, hier kom jij volledig tot rust. Je hebt namelijk behoefte aan azuurblauw water, witte stranden en heel veel zonuren. Dat je daarvoor heel wat uren moet reizen maakt jou helemaal niet uit.

Maagd (24 augustus – 23 september): Montenegro

Een rondreis maken door Montenegro is perfect voor de Maagd die alles op haar eigen tempo wil doen. Jij vindt natuur onwijs mooi en belangrijk en dat vind je op deze bestemming genoeg.

Montenegro is niet zo toeristisch als andere landen in Europa, waardoor je hier volledig tot rust komt. Jouw grootste probleem wordt het bepalen van het restaurant waar je ‘s avonds gaat eten en dat is precies de vakantie waar je naar op zoek bent.

Weegschaal (24 september – 23 oktober): Parijs

Niemand is zo gek op romantiek als een Weegschaal, waardoor er maar één bestemming overblijft: Parijs. Hoe vaak je hier komt, je voelt je helemaal thuis. Daarom is het geen verkeerd idee om een reis naar de stad van de liefde te boeken.

De ene dag ga je musea bezoeken, de volgende dag bezoek je het stadsstrand aan de Seine en ga je op zoek naar de plek waar je de lekkerste croissants eet. Een topvakantie als je het ons vraagt.

Schorpioen (24 oktober – 22 november): New York

Een Schorpioen houdt van een bruisende omgeving, waardoor je meteen denkt aan een stad als New York. Omdat jij tijdens je vakantie iedere dag wat anders wil zien en doen is dit een mooie plek voor jou om (nog eens) te bezoeken.

New York is een stad die je niet snel vergeet en dat is perfect voor iemand die een snel leven leidt als jij. Vol energie verlaat jij deze plek.

Zie ook: Stedentrip naar New York? Deze 10 dingen moet je weten en zien

Boogschutter (23 november – 21 december): Algarve

Een Boogschutter is makkelijk in de omgang, dus zodra je vriendinnen aangeven dat ze naar de Algarve willen ben jij down om mee te gaan. Voor jou zijn een paar ingrediënten belangrijk voor een goede vakantie: zon, zee, strand en lekker eten.

Bij de Algarve zit je dan goed. Bovendien is dit geen verschrikkelijk dure vakantie, waardoor je niet meteen een godsvermogen kwijt bent.

Steenbok (22 december – 20 januari): San Sebastien

Een Steenbok houdt van enorm veel luxe. In een jetsetplek als San Sebastien voel jij je helemaal thuis. Helemaal als je Saint-Tropez al hebt uitgespeeld. Je houdt ervan om chic te dineren, te flaneren op de boulevard en mooie auto’s en jachten te bekijken. In San Sebastien vind je dit alles op één plek.

Waterman (21 januari – 19 februari): Vietnam

Een Waterman is niet bang voor een cultuurschok, waardoor Azië voor jou een topplek is om te bezoeken. Je houdt ervan om de geschiedenis van een land te ontdekken en Vietnam is daarvoor een goede plek.

Het noorden en zuiden van Vietnam verschillen zo van elkaar dat je hier niet snel uitgekeken bent. Eén tip: neem de tijd voor deze reis, want je wil alles in je opnemen als je hier bent.

Vissen (20 februari – 20 maart): Zweden

Een gevoelige meid als Vissen voelt zich het beste op een rustige plek. Een land waar jij je heel goed gaat voelen is Zweden. Pak de auto voor een rondreis door het zuiden van Zweden voor de vakantie van je leven.

De feestvakanties heb je inmiddels wel achter je gelaten, maar een ‘serieuzere’ vakantie als deze naar Zweden is nieuw voor je. Geloof ons, je gaat het fantastisch vinden.

Reageer op artikel:
Hier lees je wat je volgende vakantiebestemming wordt op basis van je sterrenbeeld
Sluiten