Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 31 mrt 2020

Zo heb je die hete vakantieseks ook gewoon thuis

Tuurlijk, thuis hebben jullie ook wel eens een avond – of een ochtend – waarop de vonken ervan af springen tussen de lakens. Waarop jullie geen genoeg krijgen van elkaar en perfect op elkaar in gespeeld zijn. Maar op vakantie komt dat toch nét wat vaker voor dan thuis, in de dagelijkse sleur.

Je zou die hete vakantieseks ook wel thuis willen voortzetten. En daarom hebben wij wat tips voor je.

Kom de slaapkamer uit

Ja, het lijkt misschien alsof je meer tijd in bed moet doorbrengen, om betere seks te hebben, maar het is juist belangrijk dat jullie ook buiten de slaapkamer samen zijn. En dan bedoelen we niet alleen maar dat jullie samen leuke dingen gaan doen.

Want, heb ook eens seks op een andere plek dan in de slaapkamer. Wat dacht je van een verlaten plekje in de duinen na een lange strandwandeling? Maar als je dat te heftig vindt, kun je ook denken aan je eigen woonkamer. Waar het om gaat is dat je in een andere omgeving bent. Dat zorgt voor een spanning die je ook op vakantie ervaart.

Maak jezelf summer ready

Nee, we bedoelen niet dat je jezelf alle lekkere dingen ontzegt en extra gaat sporten om een killer body te krijgen. Maar wel dat je je even lekker scrubt, je scheert en insmeert. Gewoon, zodat je je mooi en vrouwelijk voelt.

Doe een mooie jurk aan en je voelt je onmiddellijk een stuk sexyer dan wanneer je in je joggingbroek op de bank zit. Je voelt je niet alleen sexyer, maar ook gewilder en je hebt meer zin in je lover.

Zet je telefoon op vliegtuigstand

Of schakel je mobiele data uit, zodat je alleen nog kunt bellen en sms’en. Juist, net als op vakantie. Op vakantie kan niemand je storen. Niet je familie die ineens van alles van je wil, niet je baas. Niemand. En daardoor ga je veel meer op in het moment en ben je bewuster van je tijd samen met je lover. Je bent minder afgeleid en meer gefocust op hem.

Maak samen een heel weekend lang geen plannen

Slaap uit, blijf in bed liggen, ga uitgebreid ontbijten, buiten de deur lunchen, wat je maar wilt. Op vakantie heb je een totaal ander dagritme. En dat zorgt er niet alleen voor dat je ontspannen bent, maar ook dat je seks hebt op momenten waarop je het normaal gesproken niet hebt. Als je net wakker bent bijvoorbeeld, of gewoon midden op de dag. Het is spontaner. En opwindender.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo heb je die hete vakantieseks ook gewoon thuis
Sluiten