Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 12 feb 2019

Avondje zwijmelen met je lover? Deze films zijn perfect voor Valentijnsdag

Heb jij dit jaar een valentijn? Dan heb je na je etentje vast zien om een film te kijken. Daarom hebben we samen met Pathé Thuis vijf films op een rijtje gezet voor jouw valentijnsdate.

Pathé Thuis staat namelijk bomvol romantische en minder romantische films die je samen met je lover kunt kijken als afsluiter van jullie romantische avond.

Vijf films om te kijken met je valentijn

Ben je benieuwd welke film jij op je lijstje wil zetten voor Valentijnsdag? Hierbij het overzicht:

A Star is Born

Deze muzikale en romantische film brengt je alvast aardig in de stemming voor een avondje vol romantiek. Met hoofdrol speler Lady Gaga die als getalenteerde Ally een bijzondere band opbouwt met countryster Jackson Maine. De relatie komt alleen steeds meer onder druk te staan, wanneer Jackson het lastig heeft om in haar schaduw te staan. Komt het goed tussen het muzikantenkoppel?

Game Night

Een spelletjesavond die iets anders gepland gaat dan de bedoeling. In plaats van een onschuldig avondje, wordt het een spelavond om nooit te vergeten. Veel hilarische momenten en een tikkeltje romantisch.

Adrift

Het waargebeurde survivaldrama Adrift laat zien hoeveel kracht liefde je kan geven. De vrije Tami en haar verloofde zijn met een zeiljacht op weg van Tahiti naar San Diego als ze in een heftige storm terechtkomen. Wat een avontuurlijke en romantische reis had moeten worden, verandert in een nachtmerrie.

Friends with Benefits

Een echte klassieker, maar hij blijft leuk. Aangezien hun relaties altijd rampzalig verlopen, besluiten Dylan en Jamie om seksmaatjes te worden. Zonder liefde en puur lichamelijk. Ze beloven ermee te stoppen als een van hun emotioneel betrokken raakt. Wij kunnen wel raden wat er dan gebeurd…

The Longest Ride

De studente Sophia ontmoet rodeorijder Luke en het is liefde op het eerste gezicht. Samen redden ze het leven van Ira. Ira’s herinneringen aan zijn geliefde vrouw inspireert het jonge stel. Maar is het genoeg om bij elkaar te blijven? Een echte Nicholas Sparks film om bij weg te zwijmelen.

Zakdoekjes nodig bij de film Adrift? Lees dan hier waarom dat helemaal niet erg is.

Waarom mensen die huilen bij films juist de allerleukste persoonlijkheid hebben

Reageer op artikel:
Avondje zwijmelen met je lover? Deze films zijn perfect voor Valentijnsdag
Sluiten