Zara Bircan
Zara Bircan Love 1 feb 2020

5 lieve (en goedkope!) manieren om je partner te verrassen op Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat we extra lief voor onze partner willen zijn. Een lief gebaar hoeft niet duur te zijn. Beautify inspireert je dus graag met vijf goedkope ideeën die je voor je partner kunt doen op 14 februari – of iedere andere dag dit jaar.

Wil je deze dag aangrijpen als het moment om iets liefs voor elkaar te doen? Laat je dan inspireren door het volgende lijstje.

5 x lieve en goedkope dingen die je voor je partner kunt doen op Valentijnsdag

Aangezien Valentijnsdag draait om de liefde, hoef je je partner niet gelijk met materialistische spullen te verrassen. Zelfs de kleinste dingen weten jouw partner al blij te maken. De volgende vijf dingen zijn goedkoop, doordacht en hartstikke romantisch.

1. Zet jullie leukste foto’s in een fotolijst

Je hoeft niet gelijk een heel prikbord aan foto’s te maken – tenzij je dat zelf wilt. Maar een fotolijst die mooi op bureau staat is natuurlijk ook erg ideaal. Laat jullie leukste foto’s afdrukken of beter nog, print ze uit met een schattige polaroid printer. Schrijf er een lieve tekst bij en je bent klaar.

2. Hang plakbriefjes vol lieve woordjes op

Schrijf een lief compliment op een briefje en laat deze overal achter voor je lover om te lezen. Schrijf je hoe leuk je lover eruitziet, plak deze dan gelijk op een spiegel. Wil je dit nog leuker maken, plak ze dan in de vorm van een hart op.

3. Kook je partners lievelingsgerecht

Verras je partner op Valentijnsdag met jullie lievelingsgerecht. Vooral als je de avond samen rustig voor de buis wilt zitten, gaat je partner dit zeker waarderen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een heerlijk ontbijt of lekkere lunch voor te bereiden. Ze zeggen niet voor niets dat liefde door de maag gaat.

4. Herbeleef jullie eerste date

De prijs van deze date ligt er natuurlijk sterk aan wat jullie eerste date was, maar het blijft super romantisch om deze opnieuw te doen. Misschien heb je wel iets bewaard wat jullie die date hebben uitgewisseld? Haal de herinneringen van de eerste date naar boven.

5. Schrijf een brief

Hoe vaak schrijf je nog een brief met de hand? Dit is een mooie gelegenheid om alles voor je liefje op papier te zetten.

Lees ook:

Reageer op artikel:
5 lieve (en goedkope!) manieren om je partner te verrassen op Valentijnsdag
Sluiten