Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 29 jan 2018

Leu-heuk! Kom Valentijnsdag vieren bij McDonald’s en geniet van een driegangenmenu

Nog geen plannen voor 14 februari? Dan hebben wij een heel goed idee voor je. Tenminste, als je in het Hoge Noorden woont. Kom bijvoorbeeld Valentijnsdag vieren bij McDonald's, want óók daar geniet je van een overheerlijk driegangenmenu.

Valentijnsdag vieren bij McDonald’s? Ja, je leest het hartstikke goed. Je hoeft helemaal niet veel geld uit te geven aan een etentje in een iets te duur restaurant. McDonald’s Stadskanaal pakt uit op 14 februari en jij kunt erbij zijn.

Valentijnsdag vieren bij McDonald’s

Als je met je crush (of juist je bestie) bij McDonald’s wilt eten mag je snel reserveren, want grote kans dat de plaatsen snel vergeven zijn. Voor slechts 12,95 per persoon krijg jij een driegangenmenu voorgeschoteld.

Ik wil erbij zijn!

Zie je een ‘chic’ etentje bij de fastfoodketen wel zitten? Dan zijn er verschillende tijden waarop je kunt aanschuiven. Reserveer voor 16:30 uur, 17:25 uur, 18:30 uur of 18:20 uur. Het is wel een diner voor snelle eters, want je krijgt maar 50 minuten om alles op te eten. Tja, fast food he.

Meer weten over dit epische evenement? Check dan snel de Facebook pagina. Kom maar door met de culinaire Franse frietjes.

Reageer op artikel:
Leu-heuk! Kom Valentijnsdag vieren bij McDonald’s en geniet van een driegangenmenu
Sluiten