Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 11 augustus 2018

Romantisch: vanavond spot je héél veel vallende sterren en dat wil je zien met je lover

Niets romantischer dan samen sterren kijken. Al helemaal als je dan ook nog vallende sterren kunt zien. Niet op de laatste plaats omdat je kunt wensen dat hij voor altijd bij je zal blijven. Zwijmel. Heb jij even mazzel, want zaterdagnacht gaan er heel veel sterren vallen.

Veertig vallende sterren per uur

We hebben het niet over een of twee sterren, maar over tientallen sterren per uur. Per uur! De sterren vallen als regen uit de lucht. Er wordt zelfs gesproken over veertig tot zestig meteoren per uur. Beeld je eens in hoe mooi dat zal zijn.

Meteorenzwerm

Hoe dit kan? In de maand augustus zijn er sowieso al veel vallende sterren te spotten. Maar in de nacht van zondag 13 augustus op maandag 14 augustus spot je er nog veel meer. Want dan bereikt de jaarlijks terugkerende meteorenzwerm Perseïden haar hoogtepunt.

Romantischer wordt het niet

Het is die nacht ook nog nieuwe maan, waardoor het extra donker is. Neem een kleedje mee en een grote tas met snacks en drinken en installeer je in het park met je lover of date. Meer ingrediënten voor een romantische avond kunnen wij niet verzinnen.

Een heldere lucht is natuurlijk wel handig om de sterren te kunnen spotten, dus we hopen van harte dat het droog weer is.

Laat die zon maar schijnen: mannen worden in de zomer sneller verliefd

Nu.nl

Reageer op artikel:
Romantisch: vanavond spot je héél veel vallende sterren en dat wil je zien met je lover
Sluiten