Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 juli 2017

Dromen komen uit: Dit weekend zijn mega veel vallende sterren waarvan jij kan genieten

Ongeacht dat deze magische gebeurtenis misschien alleen in tekenfilms lijkt voor te komen, is het dit weekend toch echt feest. Er zullen namelijk mega veel vallende sterren vallen en daarmee is jouw speciale avondje compleet, want er vallen wel 24 sterren per uur. Prachtig.

Misschien heb je ooit wel eens een vallende ster gezien, maar dat was dan wel mega uitzonderlijk. Maar goed nieuws, dit weekend kan je wel 24 vallende sterren per uur bewonderen en dat houdt in dat je 24 wensen mag doen. Per uur. Dat zijn heel veel wensen.

Ruimtepuin

Nu lijken vallende sterren iets sprookjesachtig, maar stiekem is het gewoon de verbranding van ruimtepuin. Nou ja, het bekende lichtspoor vallend naar beneden blijft prachtig, puin of niet. En je kan elke twee a drie minuten hiervan genieten.

Nachtbraker

Het beste tijdstip om naar de vallende sterren te kijken zal tussen 02.00 en 04.00 zijn. Daarvoor moet je daarom wel een kleine nachtbraker zijn, maar dat is natuurlijk gewoon de perfecte bezigheid na het stappen. Zoek een mooi weiland op en jouw spectaculaire nacht kan worden voortgezet.

Er komen er meer

Ben jij dit weekend niet in de gelegenheid om lekker naar de sterren te kunnen kijken, dan hebben we goed nieuws: in augustus komen de vallende sterren weer terug. Op 11 augustus neemt het aantal zichtbare vallende sterren toe en op 13 augustus zal er een heuze meteorenregen verwacht worden met 44 vallende sterren per uur.

Kortom: er staan magische avonden in het verschiet. Een perfecte en romantische bezigheid voor jou en je lover of gewoon heerlijk met jouw girlsquad. Dit wil je namelijk niet missen.

LEES OOK: Dit is welke lover bij jouw sterrenbeeld past

Reageer op artikel:
Dromen komen uit: Dit weekend zijn mega veel vallende sterren waarvan jij kan genieten
Sluiten