Van deze handige trucjes met je Vaseline heb je vast nog niet eerder gehoord

Je hebt vast al een aantal handige tips van ons voorbij zien komen over het gebruik van je Vaseline. Sterker nog, het op je lippen smeren is waarschijnlijk bijna het laatste waar je aan denkt bij het aanzien van het crèmekleurige potje. Maar tips heb je nooit genoeg en daarom een aantal extra tips waar je (hopelijk) echt nog niet bij stil had gestaan.

Verwijder er vlekken mee uit je kleren

Vaseline in combinatie met een warm washandje kan make-up vlekken binnen mum van tijd van je kleren verwijderen. Maar ook van je kussens, dekens en lakens.

Een vlekvrije manicure

Door Vaseline aan te brengen rondom je nagels voordat je begint met lakken, voorkom je een slordige manicure. Doordat de nagellak niet kan drogen op je huid, wrijf je de geknoeide restjes er zo vanaf.

Doorzichtige mascara

Je Vaseline kun je ook prima gebruiken als transparante mascara. Door de Vaseline lijken je wimpers namelijk dikker en donkerder dan ze stiekem zijn.

Smeer de perfecte zelftan

Een klein beetje Vaseline opsmeren voordat je begint met zelftannen zorgt als het ware voor een dunne barrière. Hierdoor voorkom je vervolgens vlekken door drogere plekken en krijg je veel sneller een egale tan opgesmeerd.

Pak stoute oorbellen aan

Als je niet heel vaak oorbellen draagt en de boel weer eens half moet doorprikken, kan het helpen om een beetje Vaseline aan te brengen op de staafjes. Dit maakt het proces toch meteen een stuk makkelijker (en vooral minder pijnlijk).

Schoenen poetsen

Simpel doch effectief, het poetsen van je schoenen met behulp van Vaseline laat ze shinen als nooit tevoren. Dat geldt overigens ook voor je favoriete leren tas.

Reageer op artikel:
Van deze handige trucjes met je Vaseline heb je vast nog niet eerder gehoord
Sluiten