Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 29 sep 2014

Van deze records op beauty gebied heb je nog nooit gehoord

In dat hele Guinness book of records staan ontzettend veel records. Ook hele bizarre. Deze beauty records willen we graag met jullie delen, ook al zijn ze een beetje vreemd af en toe:

Lippenbalsem

De grootste verzameling verschillende lippenbalsems. 492 in totaal om precies te zijn. Eleanor Miller uit Israël is er in ieder geval erg trots op.

Haarspeldjes

De grootste verzameling haarspeldjes. 549 in totaal (we weten dat ze snel kwijtraken, maar 549?!).

Cosmetische ingrepen

De meeste cosmetische ingrepen bij één persoon. 47 keer liet Cindy Jackson zich verbouwen.

Lippenstift opdoen

Grootste hoeveelheid mensen die tegelijkertijd lippenstift opsmeerden: 1002

Langste oogwimper

De langste oogwimper is maar liefst zeven centimeter lang.

Haren verven

Het grootste aantal mensen hun haren verven binnen 24 uur. Damien Bennett verfde maar liefst 62 mensen hun haren. Hij verfde speciaal de leden van een society opgericht voor Ierse kankerpatiënten en blijkbaar bracht het heel wat lol met zich mee.

Langste nagels

De langste nagels ooit: 8,5 meter in totaal. Deze vinden wij nog wel het meest bizar. Hoe kleed je je aan met deze nagels? Hoe ga je naar de WC? Hoe breng je make-up aan? Hoe omhels je iemand? We hebben werkelijk geen idee. Maar beroemd werd Lee Redmond er wel mee. Het sneue is wel dat ze laatst al haar lange nagels is verloren in een auto-ongeluk.

Langste haar

De vrouw met het langste haar. Xie Qiuping stopte met het knippen van haar haren toen ze dertien jaar was. Echt dikker wordt het haar er helaas niet op.

Langste haar extensions

361,4 meter lange haar extensions. Charmant? Niet bepaald nee. De dame in kwestie lijkt er echter wel erg content mee te zijn. De extension werd overigens na de foto meteen weer verwijderd.

Waxen

Het meest aantal gewaxte benen door één persoon in een uur tijd: 64 benen, oftewel van 32 personen. Ze deed het ter promotie van haar wax product.

Reageer op artikel:
Van deze records op beauty gebied heb je nog nooit gehoord
Sluiten