Renée
Renée | LinkedIn Love 3 okt 2019

De dingen die je lover op de eerste date doet om een tweede date met jou te krijgen

Begin je spontaan te zuchten als iemand over daten begint? Maak je geen zorgen meid, daten en een eerste date in het bijzonder hoeft namelijk helemaal niet lastig te zijn. Sterker nog, het is juist leuk als je mensen op de juiste manier kunt lezen. Als je lover bijvoorbeeld de volgende dingen doet op een date, weet je zeker dat hij of zij een tweede date met jou wel ziet zitten.

Het kost heel wat tijd én moeite om je prins(es) op het witte paard tegen te komen. Maar hoe weet je nu zeker of de persoon tegenover je een tweede date überhaupt ziet zitten? Aan de volgende signalen.

Als je lover dit doet op de eerste date, wil hij/zij een tweede date met jou

Vind je de persoon waarmee je aan het daten bent heel leuk, maar weet je tijdens de eerste date niet of er meer in zit? De volgende dingen wijzen er op dat je lover goede manieren heeft en jou hartstikke leuk vindt.

1. Je wordt opgehaald

Stelt je lover op om je op te halen voor de date? Dan getuigt dit niet alleen van goede manieren, maar is het ook nog een teken dat hij/zij je serieus neemt.

2. Je date luistert écht naar je

Het is een heel goed teken als een man/vrouw oprechte interesse in je toont. Het is not done om alleen maar over jezelf te praten en deze persoon snapt dat.

3. Je ontvangt complimentjes

Krijg je complimenten over je uiterlijk én je innerlijk? Dan heb je misschien wel een winnaar aan de haak geslagen, want deze persoon ziet het wel zitten om nog eens met jou op date te gaan.

4. Je hoeft je geen zorgen te maken om ongemakkelijke stiltes

Klikt het zo goed dat jullie allebei je best doen om geen (ongemakkelijke) stilte te laten vallen? Dan heb je reden genoeg om nog eens met elkaar af te spreken, zodat je erachter kunt komen of er nog meer in zit.

5. Je hoeft geen strijd te hebben om de rekening

Als de rekening betalen soepel verloopt, weet je dat deze persoon niet moeilijk in de omgang is. Gierig gedoe is echt een no go en dat snapt je date.

6. Je krijgt vlak na je date een appje of belletje

Spelletjes spelen in de liefde gebeurt, maar is niet nodig. Krijg je na de date gewoon een appje of een belletje zonder dat er 48 uur een radiostilte tussen zit? Dan heeft deze persoon zeker interesse in jou.

Uiteindelijk kan een combinatie van deze dingen ervoor zorgen dat je nog eens mee uitgevraagd wordt. Of juist dat jíj de persoon tegenover je nog eens wil zien. Het belangrijkste is om hierbij naar je gevoel te luisteren – en hé, er is niks mis mee om je open te stellen en te zeggen dat je hem/haar nog eens wil zien.

Meer over daten:

Reageer op artikel:
De dingen die je lover op de eerste date doet om een tweede date met jou te krijgen
Sluiten