Van runway to real life: drie manieren om ruiten te rocken

Op de catwalk ziet alles er uitbundig en creatief uit. Super leuk, maar de trends naar je kledingkast vertalen is soms nog best een uitdaging. Hoe combineer je het nieuwe it item zo dat jij je er lekker in voelt?

Miu Miu, Valentino, Chanel, allemaal lieten ze hun eigen versie van de tartan zien op de catwalk. In de winkelstraten zie je het verschillende varianten van het ruitpatroon nu overal terug, van warme jassen tot panty’s. Lastig combineren? Welnee joh, nu niet meer.

Van werk naar borrel

Een nauwsluitende coltrui (Topshop) accentueert je boezem als geen ander. Én op een super stijlvolle manier. Ideaal om te combineren met een high-waist broekje in ruitdessin (Mango). Overdag loop je heerlijk op de stappers van Shabbies. Ga je door naar een borrel? Dan hoef je alleen maar je fijne laarzen te vervangen door een hakje.
[one_third][/one_third] [one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]

Sexy legs

Oh, stop die verleidelijke benen van je maar in een leuk tartanprintje. Superleuk met een denim button down rokje (Asos). Enkellaarsjes van Zara erbij en klaar is je outfit.
[one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]

Casual Thursday

Mm, kleed je lekker comfi in een oversized trui (Mango). En kruip lekker weg in deze wollen winterjas met ruitdessin van Mango. De crossbody tas van Calvin Klein is super handig mee te nemen en tegelijkertijd stijlvol. Wat wil je nog meer?
[one_third][/one_third] [one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]

LEES OOK: Van runway to reallife: opzij, opzij, opzij met die scheiding

Reageer op artikel:
Van runway to real life: drie manieren om ruiten te rocken
Sluiten