Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 10 november 2017

Van wodka krijg je kleinere poriën dus dat is een extra reden om vanavond te drinken

We zijn dol op wodka. Toch? Je kan het puur drinken, mixen met spa rood als je op dieet bent (of niet van zoet houdt) en tegenwoordig is wodka taksi ook helemaal hip. Nu is er nog een reden om wodka voor altijd trouw te blijven want van wodka krijg je kleinere poriën.

Wodka is top, poriën zijn not. Die ellendige gaatjes verpesten altijd een mooie flawless look. Foundation gaat er een soort van in zitten, je ziet de stipjes zitten en als je van dichtbij kijkt baal je helemaal. Iedereen heeft poriën hoor, maar liever niet toch? Gelukkig kan onze grote vriend wodka daar bij helpen want van wodka krijg je kleinere poriën.

Van wodka krijg je kleinere poriën

Oké, ze verdwijnen niet als sneeuw voor de zon als je wodka drinkt maar wel als je het mengt met thee en het op je gezicht dept. Als je vanavond nou een fles wodka op tafel hebt staan, zet dan ook even een kopje groene thee. Meng die twee met elkaar (een klein beetje anders is het zonde van de wodka). Vervolgens pak je een watje en die dep je op je poriën. Dermatoloog Jeannette Graf zweert hierbij.

Bang om je make-up te ruïneren? Wacht dan even tot morgen. Als je dan een kopje thee zet om die wodka kater weg te spoelen kun je daar prima twee theelepeltjes wodka doorheen roeren. Een flawless gezichtje gegarandeerd. Wel na een paar keer herhalen natuurlijk. Maar hey, dat is alleen maar een goed excuus om meer wodka in huis te halen.

Reageer op artikel:
Van wodka krijg je kleinere poriën dus dat is een extra reden om vanavond te drinken
Sluiten