Vanaf nu kun je iedere maand een Sephora box ontvangen met de mooiste make-up items erin

Sephora wordt gemist in Nederland. In ieder geval door de diehard beauty junkies. Ooit stond deze prachtige winkelketen in ons kikkerlandje. Maar helaas verdween het even snel als het was gekomen. Helaas. Maar voor diegene die nog steeds niet zijn gestopt met huilen hebben we goed nieuws.

Sephora start namelijk met een nieuwe test waarbij je je kunt abonneren op de dienst genaamd ‘Play!’. Dit houdt in dat je iedere maand een doos ontvangt met daarin een paar prachtige beautyproducten én andere extra’s zoals een Spotify playlist voor maar 10 dollar.

In september start het merk met deze service in Amerika. De lucky bastards die mee kunnen doen zijn inwoners van Boston, Columbus en Cincinnati. Als de resultaten positief zijn zal de dienst verder worden uitgerold. Aangezien Sephora ook in Nederland wordt bezorgd hebben wij zo’n idee dat wij over een niet al te lange tijd onszelf ook kunnen abonneren.

Wat je krijgt? In de eerste box zitten onder andere producten van Marc Jacobs, Bumble & Bumble en Sephora’s huismerk. En dat zijn niet de enige merken. Kun je nagaan wat je krijgt voor maar 10 dollar (omgerekend iets meer dan negen euro). Iedere box heeft z’n eigen thema waardoor je niet teveel van hetzelfde krijgt. Denk aan ‘make-up’ ‘reiniging’ of ‘huidverzorging’.

We houden jullie op de hoogte..

Reageer op artikel:
Vanaf nu kun je iedere maand een Sephora box ontvangen met de mooiste make-up items erin
Sluiten