Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 11 apr 2018

HUH?! Vanessa en Jeremy van Temptation Island lijken ook uit elkaar te zijn

Had Wikipedia het bij het verkeerde eind? De encyclopedie ‘voorspelde’ namelijk dat Vanessa en Jeremy als enige van de koppels van Temptation Island 2018 nog bij elkaar zijn. Maar wij zijn nu toch hevig aan het twijfelen geslagen. Het lijkt er namelijk op dat ze wel uit elkaar zijn gegaan.

Wat een rampjaar voor de liefde is Temptation Island. Want bijna niemand kan in Temptation Island 2018 de verleiding weerstaan. Megan kon Joshua niet weerstaan, Kevin Chloe niet, Tim kon Cherish niet weerstaan, Danielle kon Fabrizio’s tattoo kunsten niet weerstaan en Mezdi ja, die kan helemaal niemand weerstaan.

De meeste koppels waren dan ook in no time ten dode opgeschreven. Behalve Vanessa en Jeremy dan. Hoewel hun relatie niet perfect leek, hield Jeremy keurig – te keurig volgens Vany – z’n handjes thuis. En ook Vanessa gedroeg zich voorbeeldig.

Dit is aflevering 13 de videoreview

Zijn Vanessa en Jeremy uit elkaar?!

Maar misschien was de liefde toch niet sterk genoeg. Eerst leek het er al op dat Vanessa zich in Temptation Talk versprak toen ze het over Jeremy in de verleden tijd had. (‘Hij vond wel dat ik goed kon koken, ja.’) Kan gebeuren, denk je dan nog.

Maar nu blijkt dat ze elkaar ook niet meer volgen op Instagram. En dat is toch wel opmerkelijk, want bijna alle deelnemers en verleiders volgen elkaar. Alleen de koppels waarvan het duidelijk is dat ze uit elkaar zijn, volgen elkaar niet meer.

Zou het dan toch nog mis zijn gegaan met Jeremy in de laatste dagen op het eiland? Bij de leugendetector bleek al dat hij niet echt meer gelukkig was met Vanessa. Of besefte Vany dat ze Jèr toch niet onder de duim kon houden?

We gaan het zien.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
HUH?! Vanessa en Jeremy van Temptation Island lijken ook uit elkaar te zijn
Sluiten