Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 20 dec 2017

OEH! Er bestaat nu vanille gin en je hebt nog nooit zoiets lekkers geproefd

Gin is er in allerlei vormen, soorten en maten van verschillende merken. Maar dit jaar heeft er één bepaald merk ons hart echt gestolen: Sir Edmond. En het allerleukste nieuws: ze hebben vanille gin. En vanille maakt gin zó lekker.

Gin is het meest favoriete drankje van de laatste tijd. Naast de ‘gewone’ gin is er al roze gin op de markt gebracht en vliegen de glitter flessen je ook om de oren. Maar nu is er vanille gin en die gin is by far de allerlekkerste gin ever.

Vanille gin

De gin van Sir Edmond is de allereerste ter wereld die vanille aan gin heeft toegevoegd. Het resultaat? Een zachte lichtzoete smaak en een bijna gouden kleur gin. En dat is precies wat het zo perfect maakt. De gin heeft inmiddels al best wat prijzen in de wacht gesleept want iedereen is er dol op.

Het komt ook nog eens in een prachtige fles die daarna leuk in je interieur past. De perfecte ‘Sir Edmond & Tonic’ serveer je met een sinaasappelschijfje en een kaneelstokje. Heerlijk voor tijdens de feestdagen of daarna natuurlijk. Want gin tonic verveelt nooit.

Je kunt gin nu ook uit een heel groot glas drinken. Hier lees je er alles over.

Reageer op artikel:
OEH! Er bestaat nu vanille gin en je hebt nog nooit zoiets lekkers geproefd
Sluiten