Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 dec 2017

Dít schattige varkentje zoekt een stagiaire en dat wil je toch gewoon

Misschien heb je de afgelopen tijd ook de video voorbij zien komen op Facebook waarin je een super schattig biggetje voor een kacheltje ziet staan. Zo ja, dan is je hart ongetwijfeld meteen gesmolten. En we hebben fantastisch nieuws. Dit varkentje zoekt namelijk een stagiaire.

Kijk nou dit schattige varkentje. Ze is op zoek naar een stagiaire. En jij kunt met haar samenwerken. Mits je een PR of website stage zoekt dan.

Maar ach, zelfs al werk je al zes jaar of doe je een heel andere opleiding, voor dit beestje wil je toch gewoon je hele leven omgooien? Want zoveel schattigheid kan een mens gewoon niet weerstaan.

Dit varkentje zoekt een stagiaire

Het varkentje heet Stella en ze is eigenlijk een soort influenceer. Je zou dus in dienst van haar gaan werken. Lijkt ons geen slechte werkgever.

Bij deze Instafoto, staat hoe je kunt solliciteren.

Mocht je enorm van biggetjes houden en toevallig ook nog iets in de PR doen? Dan is er echt totaal geen reden om niet te solliciteren. Mail je cv naar [email protected]

We denken dat je dit ook leuk vindt: Haha! In dit hotel in Maastricht kun je een wandelende tak huren als je gezelschap wil

Reageer op artikel:
Dít schattige varkentje zoekt een stagiaire en dat wil je toch gewoon
Sluiten