Vavavoom! Zo rock je steil haar met meer volume

Verslaafd aan je stijltang? Of heb je van jezelf steile lokken? Steil haar is prachtig en het is vaak super shiny. Maar één nadeel: het is vaak futloos. Tot nu toe dan, want met deze tips rock jij steil haar als geen ander.

Gebruik een volume spray

Doe dit op nat haar, voordat je het gaat föhnen. Pas wel op met droogshampoo. Hier krijg je meer volume van, maar je haar zal er toch minder sleek uitzien.

Steil niet je hele haar

Als je het steilt, doe het dan niet gedachteloos, maar strategisch. Van de stijltang wordt je haar mooi shiny, maar het nadeel is dat je haar er ook een beetje slap van wordt. Steil daarom niet meteen je hele haar. Zo is het beter om niet de punten van je haar te steilen als je volume wilt. Focus op het middenstuk van je haar.

Steil haar hebben mét volume

Krul de punten

Ja, je wilt steil haar, maar, geef jezelf toch een heel klein beetje slag. Want je wilt immers steil haar met vavavoom-effect en geen futloze coupe.

Je kunt dit doen door je haar te ‘krullen’ met je steiltang. Of door met een krultang je punten iets te krullen. Zo hangt je haar niet gewoon te hangen, maar zit er beweging in. Alleen de punten is voldoende.

Et voila, je haar is beeldig.

Reageer op artikel:
Vavavoom! Zo rock je steil haar met meer volume
Sluiten