Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 aug 2017

Veel liefs uit Holland is een nieuw programma á la Boer zoekt vrouw, maar dan met mannen in pak

Als je iedere zondagavond voor de buis gekluisterd zat om te kijken of de boeren van Boer zoekt vrouw al de liefde van hun leven hadden gevonden, dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuw tv-programma in dezelfde stijl. Maar dan met zakenmannen. Oelala.

Tja, hoewel de boeren super aandoenlijk waren, is het stiekem toch veel leuker om naar knappe mannen in pak te kijken. Want zodra een man een kostuum aantrekt, lijkt het of jouw hart ineens supersnel gaat kloppen.

Net5 vond het ook wel een goed idee om weg te zwijmelen bij mannen in pak. En daarom bedacht de zender Veel liefs uit Holland.

In dit nieuwe programma gaan tien Nederlandse expats, zowel mannen als vrouwen, op zoek naar een Nederlandse geliefde. De expats wonen verspreid over de hele wereld en het idee is dat hun toekomstige liefje ook alles achterlaat om een leven in het buitenland te beginnen.

Vind je liefde in het buitenland

In de eerste aflevering leer je de expats kennen. In de afleveringen daarna ontmoeten de kandidaten hun potentiële lovers en gaan ze uiteindelijk een keuze maken.

Het goede nieuws: je kunt nog meedoen (OMG!). Wie weet vind jij wel je droomman. En wonen jullie binnenkort in een zonnig land.

We hebben ook nog een filmtip: Yas keek The Big Sick: Een heerlijke film met de perfecte balans tussen humor en drama

Reageer op artikel:
Veel liefs uit Holland is een nieuw programma á la Boer zoekt vrouw, maar dan met mannen in pak
Sluiten