Zara Bircan
Zara Bircan Life 6 feb 2020

Wij weten precies wanneer jij in je moeder verandert

Onze moeder is de sterkste vrouw die wij kennen. Zij blijft altijd degene die ons toejuicht, maar ook de eerste die ons raad geeft als het even tegen zit. Benieuwd wanneer jij in je moeder verandert? Beautify vertelt het je.

Zelfs op ons ergst (um, de puberteit) bleef zij net een engeltje voor ons. We hebben alles aan haar te danken en willen haar het liefst met al onze liefde bombarderen. Gelukkig kunnen we nog lang van haar genieten.

Wij weten precies wanneer jij in je moeder verandert

We worden allemaal ouder en vroeg of laat staan wij zelf in de schoenen van onze liefste moeder. Enig idee op welke leeftijd dat gebeurt? Wij hebben het antwoord voor je.

Je verandert in je moeder op je 33ste

Ja, je leest het goed. Ongeveer op je 33ste begin je namelijk al stukken meer op je moeder te lijken. Of je zelf dan al moeder bent is een hele andere vraag.

Wel blijkt dat je gemiddeld op die leeftijd meer spreekwoorden van haar overneemt of zelfs soortgelijke televisieshows gaan kijken. En heb je rond die tijd ineens wel zin om (vrijwillig) naar de markt te gaan? Dan is dat niet heel verrassend.

Maar gelukkig blijven we nog altijd onszelf

Al geniet je op dit moment misschien wel van hoe jij zelf bent, het is niet te ontkennen dat we bepaalde dingen van onze moeder over gaan nemen. Zoals ze je misschien al vertelde toen je nog jonger was: “Wacht maar tot je ouder bent. Dan zal je alles begrijpen.”

Lees ook:

Reageer op artikel:
Wij weten precies wanneer jij in je moeder verandert
Sluiten