Verbazingwekkend: ‘Ik at zes dagen lang taco’s en viel twee kilo af’

Misschien heb je al gehoord van haar voorganger Charlotte Palermino, zij at een week lang pizza en viel ruim twee kilo af. Kaylin Pounder was onder de indruk van haar badass diet en besloot hetzelfde te doen, alleen dan met taco's.

Kaylin Pounder vertelde dat haar grootste craving taco’s waren. Daarom besloot ze een ‘taco dieet’ te volgen. Ze kende alle goede taco restaurants op haar duimpje dus dat zou het probleem niet worden. Ze zwoor koffie, alcohol en aanvullende toppings bij taco’s als guacamole en chips voor zes dagen af. Voor de rest waren taco’s en Kaylin zes dagen lang onafscheidelijk.

“Ik kon na twee dagen al geen Mexicaans meer zien. Het was niet de fiësta waar ik op gehoopt had.”

Dag één

Kaylin begon haar eerste dag meteen goed. Ze koos voor haar favoriete restaurant, Cafe El Presidente. Ze koos voor een tasty trio. Van alles wat, alles behalve saai.

Dag twee

Op dag twee was Kaylin helemaal in haar sas met haar taco-rijke leventje. Ze ging naar Dos Caminos. En koos voor taco’s met vis.

Iets later op de dag besloot ze weer naar haar favoriete spot te gaan waar ze de eerste dag ook was geweest. Nadat ze dit had opgegeten besefte ze dat ze ‘alleen’ maar ook ‘al’ acht taco’s op had. Ze begon zich te realiseren dat dit nog wel eens een lange week zou kunnen worden.

Dag drie

Op dag drie begon het noodlot toe te slaan. Kaylin voelde zich alles behalve fit en had last van brandend maagzuur. Maar ze zette door en koos voor chorizo taco’s van het restaurant genaamd Sabor A Mexico Taqueria.

Niettemin nam ze later op de dag ook nog een paar carne asada tacos van Salvation Taco.

Dag vier

Op dag vier kon Kaylin het woord ‘taco’ niet eens meer zien of horen. Laat staan eten. Maar haar challenge was nog niet voorbij dus ze ging voor een Adobada taco van restaurant Los Tacos No. 1

En besloot vervolgens om als diner nog een taco te nemen gevuld met zalm.

Dag vijf

Op dag vijf voelde ze zich iets beter. Wellicht omdat haar lichaam had geaccepteerd dat het louter met taco’s werd gevuld. Voor vandaag op het menu: taco’s met kip.

En ook de nodige omega-4 op dag vijf werd gewonnen uit de taco’s met garnalen.

Dag zes

Kaylin vroeg zich op dag zes af of ze deze dag ging overleven. Daarom een creatief besluit in taco’s wereld; een vegetarische taco, die ontbrak nog op haar weekmenu.

Maar de kip was ondanks alles ook onvermijdelijk op dag zes…

En koos voor een taco met álles erop om haar onuitputtelijke liefde voor taco’s af te sluiten.

Hoe gek Kaylin ook is op de taco’s, zes dagen lang taco’s eten is afzien. Het is niet alleen het eten van toch wel eenzijdig voedsel maar ook dat haar andere grote liefdes genaamd alcohol en koffie een week werden afgezworen. Desondanks deze bevindingen is ze twee kilo afgevallen. Maar of het makkelijker was dan een ander dieet? Wij vragen het ons af… En vast ook minder gezond. Hoogst waarschijnlijk is ze afgevallen net zoals Charlotte omdat ze geen suikers en alcohol heeft binnen gekregen. Maar alsnog een interessante test.

Reageer op artikel:
Verbazingwekkend: ‘Ik at zes dagen lang taco’s en viel twee kilo af’
Sluiten