4 simpele manieren waarmee jij je beautygame gaat verbeteren

Ook zo'n moeite met het bijhouden van alle beautytrends? We snappen het. Gelukkig zijn er maar vier belangrijke stappen die je dit jaar écht hoeft te zetten. Heb je deze vier op een rij, dan kom je een heel eind met het verbeteren van je beautygame:

1. Leer het verschil tussen BB en CC creams

Wederom kort: BB staat voor een soort van powerteam voor je gezicht, het is een primer, moisturizer en foundation in één.
CC staat voor color corrector en bevat ingrediënten die zorgen voor een balans in de kleur van je gezicht. Handig voor dames met een rode huid of die oneven plekjes willen verbergen.

2. Oefen die vaste hand voor de perfecte cat eye

De zwarte eyeliner lijkt maar niet te willen verdwijnen en daarom wordt het nu echt tijd om te zorgen dat je dat lijntje onder de knie krijgt. Weet je nog steeds niet hoe je nu zorgt voor een perfecte eyeliner? Misschien kunnen wij je dan helpen.

3. Ga voor die rode klassieker

Het blijft een klassieker, de rode lip. Dus hoe angstig je er ook van wordt, stap uit je comfortzone. Het mooiste is nog dat bij een rode lippenstift de rest van je gezicht weinig extra werk vereist. Een beetje mascara en gekamde wenkbrauwen en je bent good to go.

4. De perfecte wenkbrauw

En ja, een goeie wenkbrauw hoort er ook bij. Maak een afspraak bij de salon en laat ze in hun perfecte vorm plukken/knippen/trekken/kammen. Jezelf tijdens groep acht iets te ver laten gaan in het epileren van je eigen wenkbrauwen? Kleur de gaten dan netjes in met speciaal wenkbrauwpoeder en ga eroverheen met transparante gel. Toch lang niet zo moeilijk, stepping up your beautygame.

Reageer op artikel:
4 simpele manieren waarmee jij je beautygame gaat verbeteren
Sluiten