Bucketlist! Ervaar het Expeditie Robinson gevoel en verblijf op een onbewoond eiland met deze reis

Kijk je ook iedere zondag trouw naar Expeditie Robinson? Dan heb je er vast over gedroomd hoe het echt is om te verblijven op een onbewoond eiland. Het kan nu. Reisorganisatie Riksja Travel maakt het mogelijk en het is alles wat je als Robinson fan wil.

Expeditie Robinson maar dan luxe

Net zoals een expeditielid verblijf jij op een onbewoond eiland, maar dan zonder camera’s. Een luxe variant van het overlevingsprogramma. Je hoeft tijdens je vakantie geen zware proeven uit te voeren en iemand helpt je mee met het maken van een kampvuur en het vangen van vis. Dit klinkt toch als de ideale vakantie?

Lees ook: Dit zijn ze dan: alle kandidaten van Expeditie Robinson 2019

Tijdens deze reis heb je geen WiFi. Zo ben je helemaal afgesloten van de bewoonde wereld en kan je tot rust komen, zodat je helemaal terug kan naar de basis.

Je hebt de mogelijkheid om even offline te gaan en te verblijven op een van de onbewoonde Gili-eilanden, een eiland voor de kust van Bali en Vietnam.

Deze reis klinkt als een droom. Met je tent op een witte zandstrook en in slaap vallen met het geluid van de golven die stuk slaan op het strand. Iedereen wil dat toch een keer beleven?

Klik hier om de site van de reisorganisatie te bezoeken.

Meer over travel:

Reageer op artikel:
Bucketlist! Ervaar het Expeditie Robinson gevoel en verblijf op een onbewoond eiland met deze reis
Sluiten