Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 10 mei 2018

Vergeet de jacuzzi: Er is nu een opblaasbaar zwembad dat zo groot is dat je baantjes kan trekken in de tuin

Misschien heb je al een paar keer achter het net gevist als je een opblaasbare jacuzzi wilde bemachtigen. Maar balen hoeft niet meer, want er is nu iets dat nog veel beter is dan een opblaasbare jacuzzi. Je kunt namelijk een gigantisch opblaasbaar zwembad kopen. En met gigantisch, bedoelen we echt gigántisch.

Tuurlijk, die jacuzzi was leuk geweest. Daar zou je lekker in kunnen chillen met je besties en een paar flessen wijn. Maar geef toe, zo’n jacuzzi is ook altijd net te klein als je vrienden wil uitnodigen. Daarom is dit opblaasbare zwembad briljant.

In plaats van vijf of zes mensen uitnodigingen voor je jacuzzifeestje, kun je nu wel twintig feestgangers uitnodigen voor een poolparty in je achtertuin. Of je kunt baantjes gaan trekken wanneer jij maar wil. Als je meer het type fitgirl dan partychick bent.

Opblaasbaar zwembad van 50 vierkante meter

Het zwembad is bijna 10 meter kan en 4,88 meter breed. Wat betekent dat het zwembad bijna 50 vierkante meter groot is. Eh ja, dat is net zo groot als een gemiddeld appartementje in Amsterdam. Als dat geen legendarisch feestje wordt, weten wij het ook niet meer.

opblaasbaar zwembad 50 vierkante meter

Oké, goedkoop is deze zomerse musthave niet. Maar hij is momenteel wel in de aanbieding. Normaal kost het zwembad namelijk 1999 euro en nu 1299. Wat nog steeds een klap geld is, maar toch 700 ekkies minder. En als je de kosten samen met je vriendengroep ophoest is het op zich nog wel te doen. Zeker omdat het zwembad jaren meegaat.

Zie je het wel zitten? Wees er dan snel bij. Je kunt het zwembad alleen nog vandaag met korting scoren op Euroknaller.nl.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Vergeet de jacuzzi: Er is nu een opblaasbaar zwembad dat zo groot is dat je baantjes kan trekken in de tuin
Sluiten