Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 25 okt 2017

Vergeet Heel Holland Bakt: De zoektocht naar de beste chocolatier gaat binnenkort van start

Als we Heel Holland Bakt op de televisie hebben staan, dan krijgen we meteen zin om zelf de keuken in te duiken. Lekker na-apen of gewoon een eigen draai eraan geven. Helaas komt aan alles een eind, ook aan het vijfde seizoen. Maar niet getreurd, er staat binnenkort namelijk een heel lekkere en fijne vervanger op je tv te wachten.

Een lekkere cupcake, een heerlijke cake, beeldschone taarten en verrukkelijke koekjes; alles kwam voorbij op ons scherm. En misschien ook wel in jouw keuken. Binnenkort kun je gewoon weer verder bakken, maar dit keer met kun je aan de slag met chocolade. Woehoe!

De Chocoladeshow

Dit keer start RTL met een nieuwe zoektocht op het gebied van onze favoriete craving, namelijk chocolade. Het programma gaat de Chocoladeshow heten en damn wat hebben we er zin in zeg. Miljuschka Witzenhausen gaat het presenteren en chocolade-expert Hidde de Brabander gaat jureren. Ja, in zijn eentje.

Verder lijkt het programma bijna als twee druppels water op Heel Holland Bakt. Alleen worden de deelnemers dit keer uitgedaagd om de meest prachtige en lekkere kunstwerkjes te maken met chocolade in de hoofdrol. De grote uitblinker mag zich de beste chocolatier van Nederland noemen.

Blok vanaf 5 november maar iedere zondagavond in je agenda, want die chocoladebaksels wil je natuurlijk niet missen. En zelf maken natuurlijk. Zet die keukenprinses modus maar alvast aan.

En als je geen zin hebt om zelf te bakken, dan koop je het toch gewoon: We houden van je Aldi: Er is nu chocoladewijn bij de supermarkt te koop

Reageer op artikel:
Vergeet Heel Holland Bakt: De zoektocht naar de beste chocolatier gaat binnenkort van start
Sluiten