Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 okt 2017

Vergeet je plastic waterflesje: Deze rosé-gouden variant met Swarovski-stenen is pas echt magnifiek

Genoeg water drinken. Het is een advies dat je inmiddels wel kan dromen. Maar echt makkelijk is het helaas niet altijd om aan die twee liter per dag te komen. Tot nu dan, want met deze waterfles wordt genoeg drinken appeltje-eitje.

Deze waterfles in rosé-goud met Swarovski stenen is namelijk echt magnifiek. En bijna zó mooi dat je er niet meer uit zal durven drinken.

De fles is van het merk BKR en heeft maar liefst vijfhonderd glinsterende Swarovski-stenen op de dop. Je zal je een ware prinses voelen als je je dagelijkse portie water drinkt.

Met deze fles wordt genoeg water drinken een eitje

BKR x Swarovski waterflessen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren waaronder zwart, wit goud en nude. Maar rosé-goud is toch wel onze favoriet.

Introducing the 500 Collection: for the #bkrgirl who has everything. Over 500 Swarovski crystals, over 500 liters of water to a person in need, and 100% of net profits donated to charity. #bkr500 #ilovemybkr

A post shared by bkr (@mybkr) on

Cheers to that

Je kunt een fles scoren voor 185 dollar. Wat natuurlijk niet goedkoop is, maar goed, dan heb je wel een waterfles met Swarovski-stenen. Bovendien gaat de opbrengst naar het goede doel Water for People. Dit is een organisatie die ervoor zorgt dat mensen over de hele wereld over schoon en veilig drinkwater kunnen beschikken. Daar moet toch op gedronken worden?

Reageer op artikel:
Vergeet je plastic waterflesje: Deze rosé-gouden variant met Swarovski-stenen is pas echt magnifiek
Sluiten