Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 24 jan 2018

Haha! Mr. Grey verklapt hoe deze scene uit Fifty Shades Freed er ècht aan toe ging

Niet alleen beelden op social media geven een vertekend beeld van de werkelijkheid. Ook veel dingen die in films gebeuren, zullen nooit in de realiteit plaatsvinden. Sexy uit het water komen lopen als de ondergrond bezaaid is met duizenden kiezels, bijvoorbeeld.

We hebben lang moeten wachten op Fifty Shades Freed, maar het is bijna zover. Door alle beelden die tot nu toe vrijgekomen zijn, verheugen we ons nóg meer op de film.

Een scene waar we maar wat graag naar uitkijken, is het moment dat Mr. Grey het water uit komt. Jamie himself verheugde zich er op dat moment iets minder op om die scène te doen.

‘sexy’ scene Fifty Shades Freed niet zo sexy

In een interview tijdens de Graham Norton Show legde hij namelijk uit dat het nog een hele opgave was om de scène op te nemen. Ten eerste speelde de scène zich af op een strand in Frankrijk dat overspoeld was door fans en pers. De crew kreeg er maar weinig controle over en iedereen maakte foto’s.

Niet heel erg zou je zeggen. Maar het strand was een kiezelstrand en je weet wat dat betekent. In en uit de zee gaan is een hel. Om het evengoed sexy te laten lijken, heeft de crew eerst geprobeerd om een soort tapijt neer te leggen. Toen dat niet lukte heeft meneer Grey de meeste lelijkste waterschoentjes aangekregen. Charming.

Fifty Shades Freed
Hoewel we nu wel anders naar die scène kijken, mag dat de pret niet drukken. Laat maar komen, wij zijn helemaal klaar voor deel drie.

Reageer op artikel:
Haha! Mr. Grey verklapt hoe deze scene uit Fifty Shades Freed er ècht aan toe ging
Sluiten