Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 14 nov 2019

Ben je verkouden? Met dit geweldige middeltje kun je eindelijk weer normaal ademen

Op het moment dat je verkouden bent realiseer je je hoe geweldig fijn normaal ademen is. Je hoest als een zeehond en je ademt alsof je een pakje shag per dag rookt. Je raadt het al, jij bent geen zeehond en ook geen roker.

Hoe dan ook, die verrekte verkoudheid moet zo snel mogelijk worden verwijderd uit je geweldige leven. En meid, er is één middeltje waardoor jij weer slaapt als een roos. En, ook niet geheel onbelangrijk, die irritante tekenfilm stem kwijtraakt.

Dampo inhalatiecapsules bij verkoudheid

Het meest irritante van verkouden zijn is dat je amper kunt ademenen. Ook al snuit je je neus, voordat je het weet zit je weer tot de nok toe in de snot. Maar meiden, Dampo inhalatiecapsules zijn de redding als je verkouden bent.

Deze kleine blauwe bolletjes zijn net zo magisch als dat ze eruit zien. Je kunt ze meerdere keren per dag gebruiken en het doet je denken aan de tijd waarop je vrij kon ademen. Juist, dat willen we.

Hou je ogen dicht vriendin

Dampo Inhalatiecapsules zijn kleine bolletjes die vanzelf oplossen in heet water waardoor de menthol- en eucalyptusdampen vrijkomen om diep in te ademen. Pas op dat je je ogen dicht houdt want de dampen zijn nogal scherp. Geloof ons, pepperspray is er niets bij.

Maar één ding is zeker: jij slaapt eindelijk weer een nacht in vrijheid door.

Meer tips als je verkouden bent:

Reageer op artikel:
Ben je verkouden? Met dit geweldige middeltje kun je eindelijk weer normaal ademen
Sluiten