Verlanglijstje: alles wat je in je koffer wilt hebben voor een winterse stedentrip

Kerstmarkten afstruinen, meteen na het ontbijt al glühwein drinken, in de koud door winkelstraten slenteren en 's avonds eindeloos dineren. Of je nou romantisch met je liefde gaat, gezellig met je vriendinnen of er een moeder-dochter tripje van maakt, winterse stedentrips zijn de beste stedentrips. Rest alleen nog de vraag: wat neem je mee?

Guur weer, droge huid

In de winter is de lucht droog en de verwarming staat te loeien. Dit kan ervoor zorgen dat je huid trekkerig aanvoelt en fijne rimpeltjes en droogtelijntjes in je gezicht verschijnen. Wees dus extra lief voor je huidje. Bijvoorbeeld met de Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturizer voor droge huid. Voor je ogen is de stick van Embryolise ideaal. Het product doet ook wonderen voor je donkere kringen. Reinigen doe je met Lancaster. De lichte, verfrissende cleansing milk is bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid.
[one_third][/one_third][one_third][/one_third] [one_third_last][/one_third_last]

Donkere dagen, zwoele look

Met Kerst kun je natuurlijk helemaal uitpakken met je make-up. Maar vlak voor de feestdagen kun je best een beetje experimenteren om in de stemming te komen. Het is vroeg donker en dat schreeuwt om donkere lippenstift (Lookx). Lak je nagels ook in een rebels kleurtje (Mac) en maak het af met zilvergrijze oogschaduw (Mac), voor een intens effect.
[one_third][/one_third][one_third] [/one_third][one_third_last][/one_third_last]

Leesvoer

Voor onderweg of op je bestemming. In Lieveling – gebaseerd op een waargebeurd verhaal – draait het om het meisje Puck. Een heftig verhaal over een donker thema, maar het boek bevat ook humor. De must read van het moment. Piece of Kate draait om de 28-jarige Kate die maar geen geen baan kan vinden, al solliciteert ze er op los. In een opwelling besluit ze een webshop voor haar taarten te openen. En dat gaat goed. Misschien te goed. Een heerlijk boek waarbij je niet hoeft na te denken. Dit boek lezen betekent hardop lachen en je soms een tikkeltje ergeren aan de naïviteit van de hoofdpersoon. Wil je serieuzere kost? Stop dan Norwegian Wood in je tas. Een echte klassieker over een onmogelijke liefde, die leest als een trein.
[one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]

Om je warm te houden

Niets is natuurlijk zo hartverwarmend als de arm van je lover om je schouder. Maar voor een stedentrip in de winter is het ook leuk om wat nieuws in te slaan. Zo’n fluffy winterjas (Urban Outfitters) bijvoorbeeld met de hoogste aaibaarheidsfactor die er bestaat. Trek lekkere dikke sokken aan (Forever 21), want niets zo hinderlijk als koude voeten. Op je hoofd een muts. Of nee, doe eens gek, een kek hoedje (Maison Scotch) maakt van iedere vrouw een fashionista.
[one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]

LEES OOK: Verlanglijstje: kerstcadeautjes om jezelf te verwennen

Reageer op artikel:
Verlanglijstje: alles wat je in je koffer wilt hebben voor een winterse stedentrip
Sluiten