Redactie
Redactie Love 29 jun 2020

7 x verleidelijke moves waardoor we staan te trillen op onze benen van verlangen

1. Als hij in je oor fluistert wat hij met je wilt doen

Hij vertelt je in details wat hij allemaal met je gaat doen straks. Hij fluistert dit in je oor zodat niemand anders hoort wat er gaande is tussen jullie. Je kan níet wachten totdat jullie naar huis gaan maar zo makkelijk kom je er niet van af. Hij verleidt je de hele avond..

2. Als hij je langzaam en zachtjes in je nek kust

Het is een klassieker maar deze move kunnen we allemaal niet weerstaan. Hij kust je zacht in je nek en gaat langzaam naar beneden. Waar zijn mond dan belandt hoeven we jou niet meer uit te leggen.

3. Als hij je billen tegen zijn ding aanduwt

Je staat nietsvermoedend in de keuken en opeens pakt hij je stevig bij je heupen vast. Hij duwt je billen tegen hem aan en je voelt dat hij er zin in heeft. Hij knijpt je zachtjes in je billen terwijl hij ritmisch tegen je billen aanstoot. Het duurt niet lang of hij heeft je broek omlaag getrokken.

4. Als hij je aankijkt met een hongerige blik in zijn ogen

Ogen verraden alles niet waar? De hongerige blik in zijn ogen herken je uit duizenden en je kan niet anders doen dan er aan toegeven. Er is niets fijner dan wanneer hij laat merken hoe opgewonden hij van je wordt.

5. Als hij je tegen de muur aan zet

Stiekem vinden we het allemaal heerlijk als hij ons met een de nodige kracht tegen de muur aan zet. We vinden dit zo aantrekkelijk omdat hij dan laat zien dat hij weet wat hij aan het doen is. Heer-lijk als hij het voortouw neemt en je laat zien what he is all about.

6. Als hij je sexy Whatsappjes stuurt

Over een paar uurtjes komt bij hij jou en hij stuurt je de dag al sexy Whatsappjes waarin hij vertelt wat hij met je wilt doen, hoe mooi hij je vindt en hoeveel zin hij in je heeft. Stiekem word je er een beetje verlegen van, maar dat hij jou – een volwassen vrouw – dat gevoel kan geven is uniek en zo sexy.

7. Als hij je als een aapje door de kamer slingert

Apenkooi voor volwassenen is nog nooit zo leuk geweest. Hij jaagt je na in de slaapkamer en als hij je eenmaal te pakken heeft laat hij je nooit meer los. Sterker nog hij ‘gooit’ je door de kamer. Vandaar de uitspraak ‘Ik laat je alle hoeken van de kamer zien’. Hot hot hot.

Lees ook: Waarom de zomer een perfecte tijd is om je seksleven op te spicen

Reageer op artikel:
7 x verleidelijke moves waardoor we staan te trillen op onze benen van verlangen
Sluiten