Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 14 mrt 2018

Oh! Verleider Andrea is ook met iemand het bed in gedoken tijdens Temptation Island 2018

Verleider Thijs had gelijk toen hij zei: ’Het wordt een hete Temptation dit jaar, daar kun je zeker van zijn.’ Want heel wat mensen hebben seks gehad op het broeierige, Thaise eiland. Nu blijkt dat ook verleider Andrea niet stil heeft gezet.

We weten al dat Joshua met Megan én met een verleidster seks heeft gehad tijdens zijn verblijf op Temptation Island. Ook weten we dat Mezdi geen heilige is. En dat – spoiler alert als je aflevering 8 nog niet hebt gezien – Tim de verleiding van Cherish niet kon weerstaan. Maar ook Andrea heeft niet drooggestaan tijdens de vakantie.

Andrea had met deze verleidster seks tijdens Temptation Island 2018

We hebben Andrea nog niet zo gek veel in beeld gezien. Alleen dat hij zenuwachtig was wat hij moest aantrekken toen hij de mannelijke deelnemers ging ontmoeten. En dan was er natuurlijk zijn befaamde uitspraak ’Een woord: very sensual’. Juist, we kunnen niet allemaal goed in tellen zijn.

Dat Andrea het bed heeft gedeeld met deelnemers Megan, Danielle, Deborah of Venessa lijkt ons zeer onwaarschijnlijk. Maar hij heeft sówieso het bed gedeeld met een verleidster. Dat zegt hij althans zelf.

Hij zegt het in de Youtube serie Zie ze Liegen. In de video vraagt Joshua Andrea het hemd van het lijf terwijl Andrea aan een leugendetector zit.

Als Joshua aan Andrea vraagt met welke verleidster hij seks zou willen, zegt hij: ‘Met Zwanetta’. Joshua vraagt waarom en dan zegt Andrea: ‘Omdat ik Billy al heb gehad’.

Het was dus Billy. Mocht je je afvragen hoe dat überhaupt mogelijk was: aan het einde van de opnames verbleef iedereen nog gezamenlijk op het eiland. En dat was kennelijk een grote, gezellige boel.

De hele video met Joshua en Andrea kun je hier zien:

Reageer op artikel:
Oh! Verleider Andrea is ook met iemand het bed in gedoken tijdens Temptation Island 2018
Sluiten