Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 22 feb 2018

Heet! Zijn dit de nieuwe verleiders en verleidsters van Temptation Island 2018?

Inmiddels is iedere Temptation-fan wel op de hoogte van het feit dat Yana Temptation gaat verlaten. Gister maakte we haar vervanger bekend. Maar zij is niet het enige nieuwe gezicht dat we de komende weken op tv gaan zien.

Want zoals ieder jaar krijgt de herenvilla twee nieuwe verleidsters en de damesvilla twee nieuwe verleiders er bij. Wij denken te weten wie dat voor Temptation Island 2018 gaan zijn.

Nieuwe verleiders en verleidsters Temptation Island 2018

Naast Chloë, komt volgens Newsmonkey hoogstwaarschijnlijk de Nederlandse Denise de groep vergezellen. De Belgische website zag dat ze gevolgd wordt door alle verleiders, verleidsters en koppels van Temptation Island. Ook reageren verschillende castleden wel vaker op haar foto’s. Ook opvallend: In september postte ze niks. Precies in de tijd dat de opnames begonnen.

In de damesvilla ga je binnenkort misschien wel het Belgische model Laiolano zien. Ook hij was in september ineens verdwenen op social media en hij krijgt veelvuldig likes en reacties van de deelnemers van dit seizoen. Hij heeft op het eerste gezicht wel iets weg van Fabrizio. Gaat onze Nederlandse Danielle het nóg moeilijker krijgen?

Niet alleen Laiolano gaat het de dames moeilijk maken. Newsmonkey denkt ook dat Kevin Rekoert, bekend van So You Think You Can Dance 2015, mee gaat doen. Zo heeft hij een eigen kledinglijn waarvoor enkele Temptation-deelnemers model staan. Interessant. Hij zal ongetwijfeld zijn fantastische moves in de strijd gooien om de meiden te gaan verleiden.

Ook niet heel toevallig; alle profielen op Instagram zijn afgeschermd. Hm, wij wachten het rustig af.

nieuwe verleiders verleidsters temptatiën island 2018
Reageer op artikel:
Heet! Zijn dit de nieuwe verleiders en verleidsters van Temptation Island 2018?
Sluiten